Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Den Jyske Sparekasse

TRUSTPILOT SCORE: 4.5 / 10

Den Jyske Sparekasse har med sine 146 år på bagen en god, solid og bred erfaring. Sparekassen stiller skarpt på, at det personlige møde gør forskellen, og det betyder dermed, at sparekassen har fokus på den personlige kontakt mellem sparekassen og kunderne. Sparekassens hovedsæde ligger i Grindsted, og den har filialer i store dele af Jylland. Sparekassen tilbyder ydelser til både private og erhverv

Hvilke lån tilbyder Den Jyske Sparekasse?

Den Jyske Sparekasse tilbyder lån til private, og det drejer sig blandt andet om lån til bil, boliglån og to forskellige forbrugslån.

Hvis man ønsker at få finansieret et køb af bolig, kan Den Jyske Sparekasse tilbyde boliglån med variabel rente startende ved 4,835 %. Der er her eksempelvis tale om et prioritetslån. Prioritetslånet har en løbetid på maks 30 år og giver blandt andet også mulighed for en 10-årig afdragsfri periode. Den Jyske Sparekasse tilbyder forskellige muligheder for sammensætningen af et boliglån, og lånet er også afhængigt af, om man ønsker at låne penge til en almindelig ejerbolig eller en andelsbolig. Sparekassen tilbyder også lån til forældrekøb samt til køb af bolig i udlandet. I Den Jyske Sparekasse er der også mulighed for at konvertere et allerede eksisterende lån, ligesom det også er muligt at optage et såkaldt tillægslån i boligens friværdi. Den Jyske Sparekasse samarbejder med Totalkredit omkring optagelsen af realkreditlån.

Den Jyske Sparekasse giver desuden mulighed for at få en såkaldt flyttekassekredit på 50.000 kr. til en rente på 3 %. Det er muligt at få denne kassekredit, når et bestemt boliglån optages. Når det drejer sig om boligkøb, støtter Den Jyske Sparekasse desuden udviklingen af landdistrikterne, og det betyder, at der er gode muligheder for dem, der ønsker at købe bolig lokalt.

I Den Jyske Sparekasse er der også mulighed for at optage såkaldte energilån. Et energilån kan være et lån til solenergi, vindenergi eller jordvarme, men også til energirenovering i boligen samt lignende energiprojekter.

Hos Den Jyske Sparekasse er der også mulighed for at optage billån. Sparekassen tilbyder et attraktivt lån med en rente på 2,95 %. Lånet kan optages, når der skal købe både ny og brugt bil. Den Jyske Sparekasse tilbyder også billån til unge under 28 år.

De to forskellige forbrugslån, som sparekassen tilbyder, er LønKredit, som er en kassekredit med løbende kredit, og et forbrugslån med faste betalinger. Et forbrugslån gennem Den Jyske Sparekasse kan eksempelvis bruges til rejser, møbler, tv eller andet. Renten på begge forbrugslån er variabel, og den kan ligge mellem 5,875 % og 20,05 %. Som ung under 28 år er det også muligt at optage forbrugslån hos sparekassen, og her vil renten ligge på 7,45 %.

Hvordan er låneprocessen hos Den Jyske Sparekasse?

Når man ønsker at optage et lån hos Den Jyske Sparekasse, anbefales det, at der tages kontakt til en lokal filial. På denne måde er man sikker på at få den korrekte rådgivning fra de eksperter, der er på det enkelte låneområde. Hvis man har spørgsmål til de forskellige lån, anbefales det også at tage kontakt til sparekassen. Hvis man har brug for et godt tilbud om lån, kan sparekassen også kontaktes. Online er der desuden mulighed for at udfylde en formular med henblik på et personligt møde.