Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Danske Bank

TRUSTPILOT SCORE: 8.1 / 10

Danske Bank er Danmarks største bank. Du kan både være kunde og blive serviceret i banken som privatperson, virksomhed og institut. Danske Bank opererer ikke kun i Danmark, men er også udbyder i andre lande som f.eks. de skandinaviske Norge, Sverige og Finland. Af privatpersoner specialiserer Danske Bank sig både i yngre og ældre aldersgrupper samt mennesker, der er i alle stadier af livet og med alle former for økonomisk situation. Du vil altså med fordel kunne hente hjælp i Danske Bank – også når det kommer til dine lån.

Hvilke slags lån tilbyder Danske Bank?

Som udgangspunkt tilbyder Danske Bank 3 slags lån – boliglån, billån og forbrugslån. Når det er sagt dækker især tredje lånetype – forbrugslån – over stort set alt. Ved et forbrugslån bestemmer du nemlig selv, hvad du vil bruge pengene til.

Ved boliglån findes der en lang række forskellige lånetyper, så du kan tilpasse det til, hvad der passer til dig. Det afhænger blandt andet af, om det er ejerbolig eller andelsbolig, du vil låne til, om du ønsker en fast eller variabel rente samt om du ønsker afdragsfrihed. Der findes et hav af kombinationer, der er mulige for dig, og der er en oversigt over dem alle på Danske Banks hjemmeside.

I forhold til billån tilbyder de et lån af bilens fulde pris, så du ikke behøver udbetaling selv, men de tilbyder også leasing af biler, hvor du kan leje bilen i stedet for at købe den, hvis denne løsning er bedre for dig.

Ved forbrugslån kan du både låne et bestemt beløb, men du kan også låne en kassekredit, som ofte bliver brugt til uforudsete udgifter. Ved Danske Banks kassekredit skal du kun betale renter af det beløb, du bruger, og er du ung (mellem 18 og 27 år) eller studerende kan du få kassekreditten til en ekstra lav rente. Igen ved billån og forbrugslån er der også forskel på lånene i forhold til om renten er fast eller variabel samt hvor ofte tilbagebetalingen sker.

Hvordan er låneprocessen hos Danske Bank?

Låneprocessen er vigtig for Danske Bank, da de gerne vil gøre det simpelt og hurtigt for deres kunder at optage et lån. Hvis du er fast besluttet på, præcis hvilket lån du gerne vil optage, kan du faktisk ansøge om det på deres hjemmeside uden at være nødt til at tage ned i banken og tale om lånet. Du kan dog stadig ringe til Banken eller tage derned til en snak, hvor du kan blive rådgivet omkring dine lånemuligheder, så du ikke har nogen tvivl tilbage, når du optager lånet.

Derudover har Danske Bank i 2017 indført et nyt digitalt værktøj, der især skulle hjælpe til at gøre det lettere for de mindre virksomheder at låne penge hos dem. Før værktøjet kom i brug kunne det tage helt op til 10 dage før en kunde fik deres penge, men efter værktøjet blev taget i brug, kan virksomheder låne penge lige så hurtigt og simpelt som private kunder, så de altså kan have pengene til rådighed samme dag som de ansøger om lånet.

Danske Bank har altså en låneproces, der både fungerer rigtig fint for private kunder såvel som for virksomheder, og derudover er de rigtig gode til at tage hensyn til deres kunders behov, så de får den bedste oplevelse ud af at optage et lån som muligt.