Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Coop Bank

TRUSTPILOT SCORE: 8.1 / 10

Coop Bank, som er ejet af Coop og siden 2013 har haft Allan Nørholm som administrerende direktør, har ingen fysiske filialer. Det betyder, at der ikke findes en fysisk ’butik’, altså en fysisk bank, du kan gå ned i, ligesom med mange andre danske banker. Dog tilbyder Coop Bank stadig de almindelige ydelser, som de andre banker gør, herunder kreditkort, opsparing og lån. Det hele fungerer blot online.

For at være kunde i Coop Bank, skal du være medlem af Coop.

Hvad kan jeg låne hos Coop Bank?

Hos Coop Bank kan du vælge mellem to typer af lån – CoopLån 20+ og CoopLån 50+.

Med CoopLån 20+ kan du låne mellem 20.000 kr. og 75.000 kr. Du får en fast rente på 9,95 %, og det er det eneste, du betaler for at optage lånet. Der er hverken gebyrer eller omkostninger til stiftelse hos Coop, kun renterne. Du kan afdrage lånet i mellem 12 og 72 måneder, altså kan du have lånet i op til 6 år. Derudover behøver du ikke stille nogen sikkerhed ved dette lån. Dette lån er altså godt for dig, der har brug for et mindre lån til f.eks. mindre renoveringer af din bolig.

Med CoopLån 50+ kan du låne mellem 20.000 kr. og 350.000 kr. Du får her en variabel pålydende rente på mellem 3,95 % og 12,95 %. Heller ikke ved dette lån er der hverken gebyrer eller omkostninger til stiftelse, kun renterne. Ligesom du kan låne mere med 50+, kan du også have lånet over længere tid, nemlig mellem 12 og 120 måneder, hvilket svarer til op til 10 år. Du behøver heller ikke stille nogen sikkerhed ved dette lån, som altså er godt for dig, der skal bruge et lidt større lån til f.eks. en ny bil.

Hvordan er låneprocessen hos Coop Bank?

Hos Coop Bank finder de det vigtigt, at det skal være nemt at låne penge. Derfor har de valgt at sikre, at du ikke skal igennem en masse papirarbejde for at låne penge, og at du faktisk kan gøre det hjemme fra sofaen af.

Når du vil ansøge om et lån hos Coop Bank skal du først vælge beløbet på deres hjemmeside. Her skal du dermed også tage stilling til, om du vil låne 20+ eller 50+-lånet. Til begge typer er der en låneberegner, hvor du kan se din månedlige ydelse og samlede omkostninger ved lånet, alt efter størrelsen og længden på lånet.

Når du har valgt beløbet, skal du ansøge om lånet. Dette gør du elektronisk med din NemID, og det er her, du slipper for den store mængde tid og papirarbejde, der kan være ved at optage et lån.

Dernæst skal du vente. I mellemtiden bruger Coop Bank lidt tid på at vurdere din økonomi, og når dette er gjort, vil du modtage et tilbud. Hvis du ikke modtager et tilbud, er det fordi Coop Bank ikke har fundet din kreditvurdering helt i orden, og her kan det være en fordel at være 2 om at ansøge, da muligheden for at blive godkendt dermed er større.

Når du til sidst er blevet godkendt vil du få dine penge udbetalt. Dette sker ved at du underskriver det lånetilbud, du har fået, med din NemID, hvorefter der ikke går længe, før du har pengene tilgængelige.

Det er altså en nem proces at låne penge hos Coop Bank end det er hos flere andre banker.