Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Basisbank

TRUSTPILOT SCORE: 7.7 / 10

Basisbank er en dansk internetbank, der har hovedkontor på Teglholmen i København. Basisbank er Danmarks første internetbank helt uden fysiske afdelinger, og den blev etableret i år 2000. Bankens speciale er lån og opsparingsmuligheder til private kunder. Hos Basisbank er der mulighed for at låne helt op til 500.000 kr. til en fordelagtig rente. Basisbank slår sig på at være 100 % online og at have 100 % fair priser.

Hvilke lån tilbyder Basisbank?

Hos Basisbank er det muligt at låne penge til alt, hvad man end ønsker. Det er dog maksimalt muligt at låne 500.000 kr., og der skal som minimum ansøges om at låne 30.000 kr. Lånet kan bruges til forskellige ting i privaten, som eksempelvis et nyt køkken, en ferie, en computer eller andre små og store glæder. Med andre ord er der hos Basisbank fuld frihed til at bruge lånet til det, man ønsker. Det betyder, at man ikke skal stå til regnskab over for banken, hvad det er, man ønsker at bruge sine penge på. Det sikrer kunden en stor grad af frihed. Hos Basisbank er der også mulighed for at optage et lån til køb af bil.

Hvis man ønsker at optage et privatlån hos Basisbank, har det en debitorrente på 4,95 – 19,95 %. Lånets rente afhænger af både beløbet, der lånes, og lånets løbetid. På bankens hjemmeside er det muligt at beregne, hvor meget den månedlige ydelse vil være på et lån. Når man ønsker at benytte beregneren, skal man indtaste, hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne, og hvor lang løbetid, lånet skal have. Et låns løbetid kan hos Basisbank ligge mellem 12 og 180 måneder. Det er altså op til låneansøgeren selv, hvor lang løbetid, der skal være på lånet. Det sikrer en vis fleksibilitet for den, der ønsker at optage et lån. Når man benytter beregneren, kan man afprøve forskellige løbetider for at finde frem til den, der passer bedst.

Hos Basisbank er der også mulighed for at optage et lån til køb af bil. Her ligger debitorrenten, ligesom på privatlån, mellem 4,95 – 19,95 %. Hos Basisbank er det nemt og hurtigt at optage et lån til bil, og lånet kan optages, uanset om man har et ønske om at købe en ny eller brugt bil. Når det drejer sig om at ansøge om et lån til en bil, er der ligeledes mulighed for at låne op til 500.000 kr. Når et billån optages hos Basisbank, skal der ikke stilles sikkerhed for bilen. Det betyder derfor, at man derfor sparer omkostningerne til tinglysning. Når det drejer sig om billån, har Basisbank også en online beregner, man kan benytte sig af, når man ønsker at se, hvor stor den månedlige ydelse vil være på lånet.

Basisbank tilbyder også et såkaldt samlelån. Med et samlelån er der mulighed for at samle de lån, man allerede har etableret andre steder, hos Basisbank. Her kan eksempelvis være tale om at samle billån, forbrugslån, kassekredit og kreditkort. Hvis man ønsker at samle sine allerede eksisterende lån hos Basisbank, kan man på bankens hjemmeside beregne, om det vil være fordelagtigt. Herefter er det simpelt og nemt at ansøge om.

Hvordan er låneprocessen hos Basisbank?

Hos Basisbank er det både nemt, simpelt og sikkert at låne penge. Man skal være over 18 år for at ansøge om et lån, og man skal bo i Danmark og have en fast indtægt. Derudover gælder det, at man ikke skal være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Når man ansøger om et lån hos Basisbank, tager det kun få minutter at udfylde en låneansøgning. Hele ansøgningsprocessen foregår online, og man skal ikke stille sikkerhed for det lån, der ansøges om, uanset hvilket lån der er tale om. Det betyder, at når det fungerer på denne måde, skal der ikke betales til tinglysning. En låneansøgning skal hos Basisbank underskrives med NemID. Når man er godkendt til et lån, er der mulighed for at få pengene på sin konto allerede senest dagen efter, at man har underskrevet lånet med NemID.

Hvis man har spørgsmål, er det altid muligt at kontakt Basisbank pr. telefon eller mail.

Det er værd at vide, at uanset hvilket lån, der ønskes, danner en individuel kreditvurdering baggrund for, om Basisbank ønsker at låne pengene ud til den enkelte