Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Bank Norwegian

TRUSTPILOT SCORE: 2.6 / 10

Bank Norwegian er en internetbank, som blev stiftet i Oslo i 2007. Baggrunden for oprettelsen af Bank Norwegian var, at den skulle fungere som en platform, der skulle støtte Norwegian Air Shuttles fordelsprogram. I samme år blev Bank Norwegian godkendt, og den kunne efterfølgende fungere som bank. Internetbanken Bank Norwegian åbnede i slutningen af 2007 på det norske marked. I 2013 gik banken ind på det svenske marked, og i 2015 åbnede banken i både Danmark og Finland, og Bank Norwegian blev dermed en nordisk bank. Bank Norwegian har lidt over 1,3 mio. kunder, der har valgt at anvende banken som deres sekundære bank. Banken tilbyder forbrugslån, kreditkort og opsparingskonto. Bank Norwegian slår sig på at være en digital og fleksibel bank med enkle og standardisere produkter, som sælges via internettet.

Hvilke slags lån tilbyder Bank Norwegian?

Hos Bank Norwegian er det muligt at låne op til 400.000 kr. Pengene kan anvendes til det, man end ønsker, og det er med andre ord et såkaldt forbrugslån eller kviklån. Det er muligt, selv at bestemme hvor stort et beløb, man ansøger om at låne, men beløbet skal ligge mellem 5.000 og 400.000 kr. Renten og ÅOP er afhængige af, hvor stort et beløb, der lånes. Det er derfor en god idé at tage kontakt til Bank Norwegian for at få klarlagt, hvor stor en renten der vil være på det lån, man ønsker at optage.

Hos Bank Norwegian er der også mulighed for at få et kreditkort. Dette kreditkort koster 0 kr., og der er desuden heller ingen årsafgift ved dette kort. Kreditkortet giver mulighed for at trække op til 100.000 kr., og det giver desuden op til 45 dages rentefri kredit. Renten på kreditten er 19,99% og med en ÅOP på 21,93%.

Lån penge fra Bank Norwegian hvis du skal bruge et samlet lån til at indfri andre lån, man eventuelt måtte have.

Hvordan er låneprocessen hos Bank Norwegian?

Når man ønsker at låne penge hos Bank Norwegian, skal en online låneformular udfyldes. For at ansøge om lån, skal man bo i Danmark, og man må ikke være registreret i RKI eller i debitorregistret. Man skal desuden være fyldt 23 år på ansøgningstidspunktet. Når der ansøges om et lån hos Bank Norwegian, skal lånoptageren desuden indsende sine seneste tre lønsedler samt en kopi af den seneste årsopgørelse. Når man har ansøgt om at låne penge hos Bank Norwegian, bliver man efterfølgende kreditvurderet, og efter denne kreditvurdering tager banken stilling til, om de ønsker at afgive et tilbud om lån.

Da Bank Norwegian udelukkende er en internetbank, er der ikke mulighed for mødes og tale med en rådgiver om de spørgsmål, man end måtte have. Der er dog rig mulighed for at finde svar på de spørgsmål, man har, på hjemmesiden, og hvis man her ikke kan finde de svar, man søger, er der mulighed for at ringe til Bank Norwegian mellem 10 og 16 i hverdagene. Her vil man kunne stille de spørgsmål, man har brug for. Det anbefales også at ringe til banken og tale med dem, inden man eventuelt vælger at optage et lån. Der er desuden mulighed for at sende banken en mail via det kontaktskema, der er at finde på hjemmesiden.