Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Bank Nordik

TRUSTPILOT SCORE: 8.8 / 10

Hvem er Bank Nordik?

Bank Nordik er et datterselskab af det tidligere Landmandsbanken, som senere blev til Danske Bank. Dagen i dag er Bank Nordik udbredt til Færøerne, Grønland og Danmark. På Færøerne er Bank Nordik den største bank med sine 5 filialer. I Danmark har banken 12 filialer, som fokuserer på privatkunder og Private-banking.

Lån hos Bank Nordik

Bank Nordik tilbyder forbrugslån. Her kan du låne til lige hvad du ønsker – de står altid klar til at finde det rette lån til dig.
På Bank Nordiks hjemmeside bliver du nemt guidet i, hvad du kan låne af penge, hvad end du ønsker at låne penge til studiestart, en ny bolig eller måske et billån. På Bank Nordiks hjemmeside kan du finde en lånberegner, som hurtigt giver dig et klart overblik over hvad et forbrugslån koster. På låneberegneren kan du selv vælge, hvor meget du ønsker at låne samt hvilken løbetid du ønsker. Når du har indtastet oplysninger, får du en oversigt over din månedlige betaling samt renten. Udover dette kan du de flere detaljer om lånet, som eksempelvis skatteprocent samt kreditvurdering. Hvis du ønsker at høre nærmere om lånet, kan du med få klik kontakte Bank Nordik.

Bank Nordik har opdelt deres hjemmeside i kategorier, så du får det absolut bedste bud på et lån.

Nordik360

Som kunde hos Bank Nordik har du en enestående mulighed for at blive en del af bankens Nordik360 kundeprogram. Som Nordik360 kunde, får du flere attraktive renter, gratis service samt personlig rådgivning af en af bankens medarbejdere. Rådgivningen vil være med udgangspunkt i din økonomi, således at du er sikret en korrekt og nyttig rådgivning.
Nogle af de services, som Bank Nordik tilbyder, er blandt andet en kassekredit på minimum 50.000 kr. Dette afhænger dog af dit medlemskab. Som premium-medlem bliver dette beløb naturligvis forhøjet. Dette og meget mere er til at finde på Bank Nordiks hjemmeside.

For at blive Nordik360 kunde skal du have et forretningsomfang på minimum 100.000 kr. Derudover skal du også have en lønkonto, som skal tilknyttes netbank.
Du har også mulighed for at blive Nordik360+ kunde samt Nordik360Premium. For at blive Nordik360+ og Nordik360Premium, skal beløbet være på henholdsvis 400.000 og 1.000.000 kr., men ellers gælder samme vilkår for lønkontoen, som for et normalt medlemskab.

Der er altså nogle krav for at blive Nordik360, men det er helt sikkert noget, som er værd at overveje.

Ungdomsbanken

Bank Nordik tilbyder en såkaldt Ungdomsbank, hvor de har fokus på unge mellem 18-28 år. Disse unge mennesker vil være knyttet en jævnaldrende rådgiver, som har forståelse for din økonomi.

Ungdomsbanken er til dig, som ønsker at blive ung kunde hos Bank Nordik. Om du skal til at starte på studie eller står og mangler en lejlighed, er der altid hjælp af hente.
Som kunde hos Ungdomsbanken slipper du for at haste til møder i banken. Ungdomsbanken tilbyder nemlig telefon- og videomøder online, så du slipper for at gå i banken. Der er altså virkelig taget højde for en travl hverdag.

I ungdomsbanken kan du blive VIP kunde og få et hav af gratis tjenester og fordele, heriblandt attraktive renter, gebyrfrie produkter, gratis Dankort eller MasterCard og meget mere. Dette kaldes for NordikSolo og er yderst nemt at blive medlem af. Du skal blot hoppe ind på Bank Nordiks hjemmeside, hvor deres dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig.