Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Arbejdernes Landsbank

TRUSTPILOT SCORE: 3.7 / 10

Arbejdernes Landsbank er en dansk bank, der primært er eget af LO-fagbevægelsen. Banken blev stiftet i 1919, og i dag har den cirka 250.000 danske kunder.

Arbejdernes Landsbank bygger på værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst. Banken har meget fokus på rådgivning af kunderne, så hvis du ønsker en bank, der er særligt opmærksomme på rådgivningen, er Arbejdernes Landsbank måske banken for dig.

Hvilke lån kan jeg finde ved Arbejdernes Landsbank?

Hvis du leder efter et boliglån, er Arbejdernes Landsbank et godt sted at kigge hvis du er på jagt efter et af de billigste kviklån bedre kendt som deres forbrugslån til forbedringer i boligen. Arbejdernes Landsbank tilbyder en række forskellige boliglån, der passer til enhver bolig, du ønsker at købe. Du kan få det klassiske boliglån, hvis du kigger på et nyt hus, men også et andelsboliglån, hvis du drømmer om en andelsbolig.

Hvis du har en fast ejendom, men ønsker et fristed til weekender og ferie, kan du ved Arbejdernes Landsbank også finde lån til sommerhus og kolonihavehus.

Arbejdernes Landsbank tilbyder primært lån til køb af bolig, men de tilbyder også et såkaldt energilån. Her kan du tage et lån til at forbedre i forhold til vedvarende energi. Dette kunne eksempelvis være lån til solfangere, fjernvarme eller lignende energi former.

Udover dette tilbyder Arbejdernes Landsbank også forældrekøb. Dette lån kan bruges, hvis du som forælder ønsker at købe en bolig til dine børn, hvis de selv har svært ved at finansiere det. Her vil du som forælder tage lånet ved banken og købe boligen, men dine børn skal samtidig betale husleje og forbrug til at betale af på lånet.

Du kan ved Arbejdernes Landsbank også optage et realkreditlån til din bolig, men her kan du kun lån 80 procent af købsprisen for din bolig og kun 75 procent ved sommerhuse. Der er dog en lav rente, og derfor er det en god mulighed at undersøge. Det er dog lidt mere kompliceret end et almindeligt boliglån, og derfor bør du tage en god snak med din bankrådgiver til et boligmøde omkring det. Her kan du også diskutere, om det skal være et realkreditlån med variabel eller fast rente.

Hvordan kan jeg optage et lån ved Arbejdernes Landsbank?

Som tidligere skrevet har Arbejdernes Landsbank meget fokus på service, og dette kan også ses, hvis du vil optage et lån. Hvis du ønsker et boliglån, kan du ringe og booke et boligmøde med blot 1 times varsel, og så vil du indenfor 24 timer få svar på, hvor meget du kan låne til en bolig. Derudover har Arbejdernes Landsbank også en boligberegner, der kan hjælpe dig med at finde et vejledende bud på, hvor meget du kan låne hos banken. Dette vejledende bud er dog ikke skrevet i sten, og du kan undersøge det nærmere ved et boligmøde.

Du skal som kunde i Arbejdernes Landsbank til et boligmøde, inden du kan optage et lån, og dette skyldes bankens store engagement til rådgivning. Du skal dog booke mødet enten online eller ved en opringning. Hvis du ønsker et boligmøde indenfor 1 time, skal du foretage en opringning til banken, men hvis du har lidt mere tid, kan du blot udfylde en formular online og vente maksimalt 2 dage.