Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Anna Finans

TRUSTPILOT SCORE: 5.3 / 10

Hvem er Anna Finans?

Anna Finans er en ny låneudbyder, der tilbyder nemme og fleksible lån på op til 75.000 kr. Anna Finans hører under et finsk firma, men det er Danske Basisbank A/S som har et samarbejde med Anna Finans, og det er derfor Basisbank som du låner penge af.

Du kan låne op til 75.000 kr. til lige det du ønsker, og helt uden at skulle stille sikkerhed. Lån penge til præcist det du har lyst til. Du har altså rig mulighed for at bruge dine penge til et bryllup såvel som den næste charterferie. Udover det, kan du hos Anna Finans, som så mange andre lånudbydere, selvfølgelig også få hurtigt svar – inden for få minutter – og få udbetaling samme dag i tilfælde af, at du bliver godkendt som låntager.

Låneproces og rente

Anna Finans tilbyder lån mellem 3.000-750.000 kr. Lige gyldigt lånets størrelse, skal du ikke stille sikkerhed. Du kan vælge en løbetid mellem 12 og 76 måneder, altså den tilbagebetalingstid, som du ønsker. Dermed kan du afvikle lånet lige præcis i det tempo, om er bedst for dig. Hvis du afdrager over en længere periode, skal du dog være opmærksom på, at du betaler mere i renteudgifter. Dog er tilbagebetalingstiden uden nogen former for ekstra gebyrer.

Det er både smart og hurtigt at finde billige lån hos Anna Finans, da det hele foregår online og kun tager få minutter. Når du går til Anna Finans’ hjemmeside, vil du blive præsenteret for en låneansøgning, som du på blot et minut nemt kan udfylde. Her skal du udfylde dit ønskende lånebeløb, samt løbetid. Herefter vil du få et beløb på hvad dit afdrag i måneden er, og du kan derefter ansøge om et lån. Hvis dit lån bliver godkendt, skal du underskrive aftalen med dit NemID og herefter får du pengene indbetalt på din konto samme dag.

Det er nemt og sikkert at låne hos Anna Finans – du er nemlig anonym som låntager. Det vil sige, at din ansøgning ikke er bindende før du underskriver den.

Du skal være fyldt 18 for at kunne låne penge hos Anna Finans. Udover det skal du have dansk bopæl og ikke være registreret i RKI. Opfylder du disse krav, er det bare med at komme i sving med at låne hos Anna Finans.

Det med småt

Anna Finans bruger Basis Bank som deres kreditgiver og det betyder, at de samme regler er gældende for Anna Finans som for Basis Bank. Renten hos Anna Finans afhænger af det beløb, løbetid samt hvor kreditværdig du er. På Anna Finans’ hjemmeside kan du under sektionen viden om lån læse hvorfor renten netop er så vigtig. Her får du den helt rette viden som du behøver som låntager.
Hvis du ønsker noget ekstra til dit lån, som form af ændring af beløbet eller betaling over girokort, vil der være ekstra gebyrer. Eksempelvis er betaling over girokort på 20 kr. og ændring af aftalen på 500 kr. Hvis du ikke overholder din tilbagebetaling vil du ligeledes skulle betale ekstra penge. Du kan finde en fuld oversigt over ekstra gebyrer på Anna Finans’ hjemmeside. Så længe du betaler dine afdrag til tiden, er du sikret ingen ekstra gebyrer.

Anna Finans tager et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lånebeløb. Dette beløb lægges oveni det fulde beløb. Dette beløb er dog indberegnet i ÅOP, og derfor kan du altid sammenligne det med andre lån, for at finde det der præcis er billigst for dig.

Hop ind forbi Anna Finans’ hjemmeside og kom i gang med din ansøgning. På hjemmesiden er der altid hjælp at finde.