Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Danske Andelskassers Bank

TRUSTPILOT SCORE: 2.2 / 10

Danske Andelskassers Bank er et dansk pengeinstitut, der har hovedsæde i Hammershøj, som ligger mellem Randers og Viborg. Banken har i alt 14 afdelinger og et enkelt landbrugscenter, som er beliggende i både Jylland og på Fyn. Danske Andelskassers Bank slår sig på at være et lokalt pengeinstitut, der tilbyder nærværende og grundig rådgivning til sine kunder. Banken sætter fokus på et godt samarbejde og på at arbejde for lokalsamfundet. Danske Andelskassers Bank har både privat- og erhvervskunder.

Hvilke lån tilbyder Danske Andelskassers Bank?

Hos Danske Andelskassers Bank er det muligt at optage forskellige former for lån og kredit. Det drejer sig om både boliglån, lån til lokal vækst samt billån og forbrugslån.

Hvis man ønsker at optage et boliglån hos Danske Andelskassers Bank, står banken klar med både kompetent og grundig boligrådgivning. Banken tilbyder at kunne give kunden det helt rigtige boliglån. En boliglån er en individuel sag, som er sammensat på baggrund af forskellige parametre, og det anbefales derfor at tage kontakt til banken med henblik på et møde, hvor man kan tale om de muligheder, der foreligger. Danske Andelskassers Bank tilbyder boliglån i samarbejde med Totalkredit, hvor et eventuelt realkreditlån kan optages. Hos Totalkredit er det muligt at optage lån med både variabel og fast rente. Når et lån til bolig optages gennem Danske Andelskassers Bank, skal man selv lægge 5 % i udbetaling – derefter er der mulighed for at optage et lån til resten af boligen i banken. Det er dog værd at vide, at et lån forudsætter et møde med henblik på en personlig kreditvurdering. Når man vælger at låne til en bolig hos Danske Andelskassers Bank, er man garanteret en lav rente. Det er også muligt at låne penge til om- eller udbytning af bolig, og man kan også låne penge til selv at bygge bolig. Hos Danske Andelskassers Bank er det desuden muligt at omlægge allerede eksisterende lån.

På Danske Andelskassers Banks hjemmeside findes en beregner, hvor det er muligt at regne på det boliglån, man ønsker at optage. Her er det blandt andet muligt at beregne, hvor meget man har råd til at købe for, og det er desuden også mulighed for at beregne, hvad det vil koste at optage et nyt lån. Banken tilbyder også andre beregnere, hvor det er muligt at beregne prisen på et tillægslån, samt hvor stor friværdi der er i en ejerbolig. Slutteligt er det også muligt at beregne, hvor meget det vil koste at omlægge et lån. Det er værd at være opmærksom på, at alle beregninger er vejledende, og at de korrekte tal vil kunne fremkomme på baggrund af et personligt møde med banken.

Hvis man ønsker at låne penge til en bil, er det muligt at benytte Danske Andelskassers Banks online beregner. Her vil man kunne se, hvad det vil koste pr. måned at låne penge til den bil, man ønsker. Renten på billån starter ved 3,15 % og med en ÅOP på 4,4 %. Når man optager et billån hos Danske Andelskassers Bank, får man desuden 1.000 kr. til lokale formål.

Hos Danske Andelskassers Bank er der også mulighed for at låne penge til en vindmølle. Det er en god investeringsmulighed for både virksomheder og private. Hvis man vælger at investere i en husstandsvindmølle, er det en god investering for både miljøet og økonomien. Hvis der er ønske om en vindmølle, tilbyder Danske Andelskassers Bank en attraktiv finansiering.

Der er også mulighed for at optage både forbrugslån og kassekredit hos Danske Andelskassers Bank. Et forbrugslån kan eksempelvis bruges til at indfri forskellige drømme som eksempelvis at tage ud at rejse eller få en ny computer. Det er også muligt for unge mellem 18 og 27 år at optage forbrugslån, som samtidig er sikret en god rente. For unge er der mulighed for at låne helt op til 50.000 kr. Hos Danske Andelskassers Bank har unge også mulighed for at låne penge til både bil og bolig. 

Hvordan er låneprocessen hos Danske Andelskassers Bank?

Uanset hvilket lån, der er tale om, skal man tage kontakt til Danske Andelskassers Bank for at aftale et personligt møde. Hvis man ønsker at tale med banken om et konkret lån, kan man tage kontakt til banken allerede i dag. Det kan eksempelvis gøres pr. telefon, men det er også muligt at udfylde en formular online på hjemmesiden. Hvis man vælger at udfylde en formular på nettet, vil man vil efterfølgende blive kontaktet med henblik på et personligt møde. Det er muligt at aftale et møde med banken med henblik på et eventuelt lån, uanset om man allerede er kunde i banken eller ej. Man skal dog være opmærksom på, at en individuel kreditvurdering er en forudsætning for optage et lån hos Danske Andelskassers Bank.