Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Alm. Brand Bank

TRUSTPILOT SCORE: 7.7 / 10

I Alm. Brand Bank er det som kunde muligt at få hjælp til alt, der vedrører økonomien. Alm. Brand Bank er et dansk pengeinstitut, der er rettet mod både private, erhverv og landbrug. Banken blev grundlagt i 1792 og driver den dag i dag virksomhed inden for både bank, forsikring og pension. Derfor at det for banken muligt at hjælpe kunder med alle former for finansielle behov. Alm. Brand Bank tager hånd om kunderne og gør det enkelt. Banken har afdelinger i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Hvilke lån tilbyder Alm. Brand Bank?

Hos Alm. Brand Bank er det muligt at optage lån til alle tænkelige formål. Banken tilbyder blandt andet både boliglån, billån og andre former for lån til private. Lån penge online hos Alm. Brand Bank, hvis du ønsker en gennemskuelig lånetype. Det er værd at være opmærksom på, at der vil være et etableringsgebyr på alle lån hos Alm. Brand Bank. Det er desuden muligt at finde alle priser på lån på bankens hjemmeside.

Hvis man ønsker at optage et boliglån hos Alm. Brand Bank, kan det ske i kombination med et realkreditlån. Her tager banken hånd om hele processen omkring et boliglån. Da et boliglån er en kompleks størrelse, finder Alm. Brand Bank i samarbejde med kunden frem til, hvilket lån der er det bedste at optage. Det er muligt at optage et boliglån, når der er et ønske om købe en bolig, men også når en allerede eksisterende bolig skal om- eller tilbygges. Hos Alm. Brand Bank er det muligt at låne op til 95% af boligens værdi, og banken garanterer en lav rente med mulighed for afdragsfrihed. Et boliglån vil hos Alm. Brand Bank have en løbetid på op til 30 år, og renten vil ligge mellem 2,47 % og 7,45 %. Alm. Brand Bank hjælper kunden til at overskue de muligheder, der er, når det drejer sig om boliglån. På bankens hjemmeside er det muligt at beregne, hvor meget det vil koste at optage et boliglån, og der er ligeledes mulighed for at beregne, hvad det vil koste at optage et tillægslån. Et tillægslån er et lån i den friværdi, der er i en ejerbolig. Et sådan lån tilbydes mod pant i ejerboligen.

Når det drejer sig om et billån, tilbyder Alm. Brand Bank lån med en attraktiv rente. Uanset om der skal købes ny eller brugt bil, er der mulighed for at låne penge hos banken. Billånet har en variabel rente, og i samarbejde med banken er der mulighed for at sammensætte lånet, så det passer til den enkeltes behov. Hos Alm. Brand Bank er der mulighed for at låne op til 750.000 kr. til anskaffelsen af en bil. Jo større udbetaling, man har mulighed for at lægge, jo mindre vil renten på lånet være. Et billån hos Alm. Brand Bank vil have en rente startende ved 4,25 %, når der er mulighed for en udbetaling på 20%.

Hos Alm. Brand Bank er der også mulighed for at få forbrugslån eller kassekredit. Det er muligt, når man har brug for lidt ekstra luft i økonomien. Banken tilbyder i den forbindelse at få en kassekredit på op til 100.000 kr., og det er også muligt at få et forbrugslån til den samme, lave rente. Både en kassekredit og et forbrugslån har et etableringsgebyr på 1.000 kr.

Hvordan er låneprocessen hos Alm. Brand Bank?

Hvis man ønsker at tale med Alm. Brand Bank om et eller flere lån, anbefales det at tage kontakt til en lokal filial.

Hvis man eksempelvis går med overvejelser om et boligkøb, er det en god idé at tage kontakt til Alm. Brand Bank med henblik på et personligt møde. Her kan ydes gratis rådgivning og service med henblik på et eventuelt boligkøb. Banken kan også hjælpe med at finde frem til, hvor meget den nye bolig må koste og i denne forbindelse yde lån til finansiering af boligen. Det er dog værd at huske, at et lån er en individuel sag, og at det er en kreditvurdering, der danner baggrund for, hvor meget den enkelte har mulighed for at låne.

Hvis man ønsker at blive ringet op af Alm. Brand Bank med henblik på et lån, kan det gøres ved, at en online formular udfyldes. Man vil herefter blive kontaktet inden for 1-2 hverdage. Hvis man derimod selv ønsker at ringe til banken for at aftale et møde, har banken åben i hverdagene mellem kl. 8:30 og 16. Det er både gratis og uforpligtende at tage et møde med banken med henblik på et eventuelt lån.