Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

24/7 Lån

TRUSTPILOT SCORE: 5.1 / 10

Som navnet antyder er det hos 24/7 Lån muligt at låne penge døgnet rundt, og det går tilmed hurtigt. Hos 24/7 Lån kan man låne op til 10.000 kr., så det er her ideelt at ansøge om et lån, hvis man har brug for penge til mindre anskaffelser eller til uforudsete udgifter. Ethvert lån, der optages hos 24/7, skal tilbagebetales i løbet af 120 dage, og det betyder, at det er et lån, der er ideelt at optage, når man har mulighed for at betale pengene tilbage hurtigt. 24/7 Lån hører til i hjertet af København.

Hvilke lån tilbyder 24/7 Lån?

Hos 24/7 Lån er det muligt at låne mellem 500 og 10.000 kr., og man bestemmer selv, hvad man vil bruge pengene til. På 24/7 Låns hjemmeside findes en online beregner, som kan anvendes til at beregne, hvor meget det vil koste at optage et specifikt lån. I låneberegneren angives, hvor stort et beløb, man har et ønske om at låne, og man vil herefter kunne få oplyst relevante omkostninger, der er forbundet med det at optage lånet. Man vil først og fremmest kunne se lånet løbetid, som vil være på 120 dage, uanset hvor mange penge man ansøger om at låne, og man vil også kunne se, hvad det månedlige afdrag på lånet vil være på. Det er også muligt at se, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være, og hvor store kreditomkostningerne på lånet er. Herefter vil man kunne se en såkaldt renterabat, og denne rabat angiver, hvor mange renter, der skal betales, når man tilmelder sit betalingskort i forbindelse med optagelsen af lånet. Hvis man dermed vælger at afdrage på lånet med sit betalingskort, vil man skulle betale betydeligt mindre i renter. Renterabatten vil betyde, at man betaler 18 % i renter i stedet for 28 %. Ved et lån på 10.000 kr., vil man kunne spare 1.010 kr. i renter. Det er både muligt at se en låneberegner, når der betales med betalingskort, og når der ikke gør.

Første gang, man ansøger om et lån hos 24/7 Lån, kan man ikke låne mere end 5.000 kr. Det beløb, man har mulighed for at låne, er også afhængig af, hvor gammel man er, og hvis man tidligere har lånt penge af 24/7 Lån, har det også betydning, om man dengang har betalt lånene tilbage rettidigt. Når man har lånt penge én gang, og dette lån er betalt tilbage til rette tid, vil man næste gang maksimalt kunne hæve dette beløb med 1.000 kr. Lån penge idag hvis du skal bruge et lån hurtigst muligt i form af et kviklån.

Hvordan er låneprocessen hos 24/7 Lån?

Når man ansøger om et lån hos 24/7 Lån, skal man være fyldt 20 år. Man må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Man skal være dansk statsborger, og man skal have en dansk folkeregisteradresse. Man må ikke have navne- eller adressebeskyttelse, og man skal desuden have NemID. Man skal også have en aktiv e-mailadresse, og man skal have et dansk telefonnummer. Sidst, men ikke mindst, skal man have en dansk kontonummer, som pengene kan udbetales til.

For at ansøge om et lån hos 24/7 Lån skal man oprette sig som bruger på hjemmesiden. Dette gøres både simpelt, nemt og hurtigt. I forbindelse med oprettelsen skal man angive de oplysninger, som 24/7 Lån har brug for til at låne og udbetale penge. Hvis man har fået godkendt et lån, kan man senere logge på sin bruger for se, hvor meget man skylder, og man kan her også tilbagebetale sit lån.

Når brugeren er oprettet, kan man vælge, hvor meget det er, man ønsker at låne. Det gøres på den måde, at man opretter en låneaftale på det beløb, man ønsker at låne. Her vil man kunne se, hvad det præcis vil koste at låne pengene, og der vil hos 24/7 Lån aldrig være skjulte omkostninger eller gebyrer. Når man har oprettet en låneaftale, godkendes den efterfølgende med NemID.

Når man har ansøgt om et lån, vil ansøgningen straks blive godkendt, såfremt man som ansøger er fundet kreditværdig.

Når en låneaftale er oprettet og godkendt, vil pengene blive overført til NemID. Det betyder, at man kan have pengene på sin konto allerede samme dag, men at man skal regne med, at der kan gå op til 24 timer, før man har dem.

24/7 Lån tilbyder aldrig lån, hvis der er tvivl om, at låneansøgeren kan betale pengene tilbage. Det betyder, at der er en risiko for at få afvist en ansøgning om et lån.

Hos 24/7 Lån er det ikke muligt at forlænge et allerede eksisterende lån. Hvis man har haft et lån, som man har tilbagebetalt, kan man til hver en tid ansøge om at få et nyt lån.

Ethvert lån, der er optaget hos 24/7 Lån, vil have 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har spørgsmål til 24/7 Lån, kan man ringe alle hverdage mellem 9 og 12.