Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Tilbage til oversigten

Printer Test

Written: 4. september 2019

Det er ikke nemt at vælge den rette printer. Udvalget er stort og modellerne adskiller sig på mange punkter. Derfor er der mange parametre, man skal være opmærksom på. En god printer udmærker sig primært ved at være økonomisk i drift og stemme overens med dine behov, men der er også andre vitale aspekter.

Står du over for at skulle købe en ny printer, så kan du finde vejledning i denne artikel. Herunder kan du læse en nærmere beskrivelse af et udpluk af markedets bedste printere. Samtidig kan du læse gode tips, der kan gøre dit valg af din kommende printer nemmere – uanset dine kriterier og præferencer i denne forbindelse.

HP OfficeJet Pro 8715

 • Printhastighed (sort): 35 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 35 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 1200 x 1200 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 4800 x 1200 dpi
 • Dokumentføder: 50 ark
 • Udbakkekapacitet: 150 ark
 • Mål: B: 49,95 cm. x D: 40,48 cm. x H: 33,91 cm.
 • Vægt: 11,54 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
1.160 DKKSe produkt

HP OfficeJet Pro 8715 er en imponerende blækprinter, der kan give dig prisbillige farveudskrifter i høj kvalitet. Faktisk bliver disse udskrifter leveret til halvdelen af prisen pr. side i forhold til de gængse laserprintere på markedet. Derfor er den særligt egnet til dig, der ønsker at udskrive dokumenter, grafik m.m. i farve.

Endvidere er det en såkaldt All in One-printer. Den byder derfor på mange funktioner, der kan hjælpe dig med at opretholde en høj produktivitet. Med OfficeJet Pro 8715 fra HP kan du både scanne, kopiere, faxe og printe. Dertil har den en kapacitet, der medfører at den snildt kan håndtere store, krævende opgaver.

Enestående kvalitet på professionelle farverudskrifter

Du kan ikke blot forvente en besparelse for hver farveudskrift. Du kan også forvente en professionel kvalitet på hver af dine udskrifter. Samtidig kan du også udskrive op til dobbelt så mange sider pr. patron, da den har plads til en original original HP-blækpatron med høj kapacitet. Derfor løber du sjældent tør for blæk.

Det er dog ikke kun farver, du kan udskrive. Du kan også udskrive sort tekst samt billeder, grafik m.m. i sort/hvid. I alle tilfælde er du dog garanteret et enestående resultat. Det er en printer, der altid giver holdbare udskrifter, der både er vandfaste, som ikke tværer ud, som tørrer lynhurtigt og som ikke falmer.

Få færdiggjort dine opgaver på kort tid

Du er garanteret at kunne få mere fra hånden med denne printer. Den er udstyret med både udskrivnings-, fax-, scannings- og kopifunktioner, hvorfor den kan klare et væld af opgaver for dig. Endvidere er den også blevet udstyret med en 50-siders dokumentføder, hvorfor den kan klare store udskrivningsopgaver.

Den kan dertil bryste sig af en hurtig tosidet udskrivning, kopiering og scanning. Det hjælper dig med at udføre dine opgaver på ingen tid. Samtidig kan du nemt indstille printeren i henhold til dine kriterier. Det sker blot på den store berøringsfølsomme skærm. Fra denne skærm kan du tilgå alle funktioner og indstillinger.

Udskrivning direkte fra mobile enheder

Printeren giver dig også mulighed for at udskrive direkte fra dine mobile enheder. Der er end ikke behov for at tilslutte sig det trådløse netværk, da du kan tilkoble dig trådløst direkte til printeren. Derfor er det nemt at udskrive dokumenter, fotos m.m. fra alle enheder. Det gælder alt lige fra din smartphone til din PC.

Den kan bryste sig af en estimeret ISO-udskrivningshastighed, der lyder på op til 22 sider i sort (A4)/18 sider i farver (A4). Det er derfor ikke længe, du skal vente på dine udskrifter, når printeren først er gået i gang. Den første side tager blot 9-10 sekunder, afhængigt af om det er en farve- eller sort/hvid-udskrift.

Brother MFC-J6930DW

 • Printhastighed (sort): 35 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 27 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 4800 x 1200 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 4800 x 1200 dpi
 • Mediekapacitet: 600 ark
 • Dokumentføder: 50 ark
 • Udbakkekapacitet: 150 ark
 • Mål: B: 57,5 cm. x D: 37,45 cm. x H: 47,7 cm.
 • Vægt: 23,6 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
2.312 DKKSe produkt

Her er der tale om en blækprinter, der går den ekstra mil. Det er også derfor, den er en kende dyrere end andre inkjetprintere på markedet. Derfor egner den sig ikke blot til privat brug, men også til et mindre kontor. Det er nemlig en både effektiv og alsidig multifunktionsprinter, der er velegnet til den lille virksomhed.

Der er flere aspekter, der gør MFC-J6930DW fra Brother til et ideelt valg, hvis du leder efter en printer til hjemmet eller det mindre kontor. Ét af de aspekter, der særligt er værd at fremhæver, er den hurtige printhastighed. Den første side er udskrevet inden for seks sekunder, hvorfor der er meget minimal ventetid.

Alt-i-én-printer designet til virksomheder

Denne printer kan desuden bryste sig af et nyt og unikt design. Det er som følge af dette design, at MFC-J6930DW leverer en både troværdig og pålidelig kvalitet. Det gør sig gældende, hvad end den skal bruges i et privat hjem eller i et professionelt kontormiljø. I begge tilfælde leverer den uovertruffen kvalitet.

Den er endda udstyret med en kombineret papirbakke, hvor der er fundet plads til både 500 ark, en 100 arks fleksibel bakke og en 50 arks automatisk dokumentføder. Derfor er du garanteret en høj fleksibilitet, der fjerner det besvær, der er forbundet med at skulle printe på forskellige mediatyper som fx konvoluter.

Er udstyret med individuelle blækpatroner

Da Brother har valgt at udstyre deres MFC-J6930DW med individuelle blækpatroner, så er der kun behov for at udskifte én blækpatron, når du løber tør. På andre blækprinter er der kun én patron, hvorfor du skal skifte hele patronen, hvis blot én farve er løbet tør. På længere sigt bliver det en meget bekostelig affære.

Du skal dog ikke være bekymret for, at du løber tør for blæk lige foreløbigt. Der er plads til store blækpatroner i printeren, der kan udskrive op til 3.000 sider i sort/hvid samt 1.500 sider i farve. Derfor tager det en god rum tid, inden du har tømt en sådan blækpatron. Det er dog en god idé altid at have en ekstra på lager.

Udstyret med 9,3 cm. farve LCD-touchskærm

Brother MFC-J6930DW er udstyret med en stor 9,3 cm. farve LCD-touchskærm. Fra denne skærm kan du både kontrollere og styre din printer. Det er også via denne skærm at du kan administrere printerens mange indstillinger. Derfor er det nemt at indstille den, som du selv ønsker, den skal være indstillet.

Samtidig bør det også nævnes, at den både kan printe, kopiere, scanne og faxe. Det kan den endda også klare i op til A3-størrelse, hvorfor du ikke er begrænset til A4 og herunder. Den fungerer på både kablede og på trådløse forbindelse. Skal du udnytte det fulde potentiale, så bør du dog tilkoble den dit trådløse netværk.

Brother HL-2350DW

 • Printhastighed (sort): 30 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 2400 x 600 dpi
 • Udprintningstid af første side i S/H: 8,5 sek.
 • Anbefalet månedlig volumen: 2.000 sider
 • Tilslutninger: WiFi og USB 2.0
 • Mål: B: 35,6 cm. x D: 36 cm. x H: 18,3 cm.
 • Vægt: 7,2 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
761 DKKSe produkt

Hvis det ikke er en blækprinter, men derimod en lydsvag, effektiv og trådløs laserprinter, du leder efter, så kast et blik på Brother HL-2350DW. Her får du nemlig en kompakt laserprinter, der kan stå på skrivebordet. Den egner sig derfor godt til hjemmet eller det lille kontor, hvor behovet begrænser sig til sort/hvid-udskrift.

Det er én af de mest effektive små printere, der er blevet sendt på markedet. Det er imponerende i sig selv, men prisen taget i betragtning, så er det endnu mere imponerende. Du er garanteret, at du kan spare tid med denne laserprinter, da udskriftstiden er minimeret. Til gengæld er fleksibiliteten skruet helt i vejret.

Designet med henblik på optimal ydeevne

Det er ikke kun på pladsen, du kan spare med denne printer. Det er også noget, der gør sig gældende i forhold til din tid. Det er nemlig en printer, der byder på flere tidsbesparende funktioner. Du får blandt andet en høj printhastighed på op til 30 sider per minut samt en papirskuffe med plads til hele 250 ark.

Den er dertil også bygget til at holde i lang tid. Det er en laserprinter, der er designet til hjemmet eller den mindre virksomhed, som er bygget i robuste materialer. Derfor er der heller ikke nogen grund til at bekymre dig om printerens levetid eller holdbarhed. Dertil skal du ikke bruge tid på at reparere den.

Giver dig maksimal værdi for pengene

Der bør ikke herske tvivl om, at det er vigtigt at mindske sine omkostninger. Det er aktuelt, uanset om du er på udkig efter en printer til erhvervsmæssig eller privat brug. Når du bruger en laserprinter som Brother HL-2350DW, så er du garanteret at dine omkostninger holdes nede. Den er nemlig udviklet med dette formål.

Benytter du dig samtidig af de store tonere, der er udviklet af Brother, så mindskes omkostningerne blot yderligere. Der er også en funktion i printeren, der tillader dig at printe dobbeltsidet, hvorved du kan spare en del papir. Det gør sig særligt gældende, hvis du printer en del hver dag. Det sparer dig også en del penge.

Lydsvag printer uden kompromis

Der er mange, der tror, der gås på kompromis med øvrige dele af printeren, hvis der kommer for stort et fokus på støjniveauet. Det er dog ikke tilfældet for denne fra Brother. Det er nemlig en lydsvag printer, der er i stand til at printe ved mindre end 50 dB. På trods af dette, så er der ikke gået på kompromis andre steder.

Derfor er Brother HL-2350DW også en printer, der egner sig godt til brug på skrivebordet. Du kan nemlig sagtens fortsætte arbejdet, uden at blive forstyrret af støjen fra printeren. Det bør også nævnes at denne printer lever op til flere miljøstandarder såsom Blue Angel, det Nordiske Svanemærke og Energy Star.

EPSON Expression Photo XP-960

 • Printhastighed (sort): 28 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 28 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 5760 x 1440 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 5760 x 1440 dpi
 • Mediekapacitet: 120 ark
 • Blækpatroner: Seks individuelle blækpatroner
 • Udbakkekapacitet: 100 ark, 20 ark i fotobakke
 • Mål: B: 47,9 cm. x D: 35,6 cm. x H: 14,8 cm.
 • Vægt: 8,7 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
1.410 DKKSe produkt

Her får du en printer, der er ideel til fotografen, der ønsker at kunne udskrive sine egne billeder fra kameraet. Expression Photo XP-960 benytter sig af Epsons 6-farvede Claria Photo HD-blæk. Derfor kan printeren både udskrive fotos og tekstdokumenter i overlegen kvalitet. Det kan den tilmed gøre i helt op til A3-format.

Der skal dog ikke lægges skjul på at printeren er udviklet med henblik på udskrift af fotos. Derfor er Expression Photo XP-960 også en printer, der kan bryste sig af at kunne udskriv store, smukke fotos. Hvis du leder efter en ny printer, der er med helt i front, når det kommer til fotoudskrift, så har du hermed fundet den.

Fylder ikke mere end en A4-printer

Printeren er meget kompakt, hvorfor den er nem at finde plads til. Den fylder ikke mere end en A4-printer, men kan alligevel udskrive flotte detaljerede fotos i A3-format. Den er udstyret med en arkføder på bagsiden, der bruges til indføring af specialmedier. Det inkluderer blandt andet A3-papir, kort eller øvrige medier.

Som angivet tidligere, så bruger den det 6-farvede Claria Photo HD-blæk. Det er noget, der bærer flere fordele med sig. Sammen med den dedikerede fotopapirbakke bliver det ikke nemmere at udskrive fotos i høj, flot kvalitet på egen hånd. Derfor er det den foretrukne printer blandt mange entusiastiske fotografer.

Kan andet end blot at udskrive

Du kan bruge printeren fra Epson til andet end bare at udskrive. Du kan også bruge den til både at kopiere og scanne dokumenter og fotos. Det er opgaver, den også kan klare til fuld tilfredshed. Det mest interessante ved printeren er dog den indvendige del. Det hele er skabt med fokus på at skabe flotte, holdbare udskrifter.

Det er en smart blækprinter med speciale i fotoudskrift. Dertil er det også en rigtig smart printer. Den er blevet udstyret med en stor touchskærm, der er nem at anvende. Samtidig har den to frontbetjente bakker, der gør det nemt at skifte mellem papirtyper. Det sker nemlig på automatisk vis, når du har lavet indstillingen.

Udskrift er også muligt fra mobile enheder

I dag sker fremstilling af fotos og dokumenter ikke blot på en PC. Det er også noget, der sker på flere andre enheder. Specielt på de moderne mobile enheder er det muligt at fremstille både fotos og dokumenter i høj kvalitet. Derfor skal det naturligvis også være muligt at udskrive disse filer direkte fra de mobile enheder.

Med printeren fra Epson bliver dette nemt som en leg. Du får adgang til en række udskrivningsmuligheder på dine mobile enheder. Derfor kan du hurtigt og enkelt udskrive mindeværdige fotos fra din mobil eller tablet. Du kan endda indsætte et SD-kort, hvorefter du kan udskrives fotos direkte fra dette.

HP DeskJet 3639 All-in-One Printer

 • Printhastighed (sort): 20 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 18 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 1200 x 1200 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 4800 x 1200 dpi
 • Mediekapacitet: 60 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 100 – 250 sider
 • Udbakkekapacitet: 25 ark
 • Mål: B: 43,8 cm. x D: 31 cm. x H: 15,8 cm.
 • Vægt: 4,17 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
532 DKKSe produkt

En god printer behøver ikke nødvendigvis at være dyr. Det har HP bevist med deres DeskJet 3639 All-in-One Printer. Her får du nemlig en enkel og brugervenlig All In One-printer til en lav pris. Der er tilmed tale om en prisvenlig printer, der er til at stole på. Den er effektiv i brug, levere høj kvalitet, og er nem at bruge.

Det er nemt at komme i gang med at udskrive, scanne og kopiere. Den kan nemlig klare alle tre ting. Det hele er plug-n-play. Derfor kan du hurtigt være i gang med at bruge printeren. Endvidere er HP DeskJet 3639 også meget pladsbesparende, hvorfor den kan stå på dit skrivebord, uden at det kommer til at se rodet ud.

Nem udskrivning fra mobile enheder

I dag bruger vi i højere grad vores mobile enheder. De bruges til alt fra dokumenthåndtering til fotografering. Begge dele er noget, der ofte skal skrives ud efterfølgende. Derfor kan du nemt konfigurere både din mobil, tablet og selvfølgelig også PC til at være kompatibel med printeren. Det kan gøres på ganske få minutter.

Din smartphone eller tablet-pc kan sluttes direkte til printeren. Derfor kan du nemt udskrive uden først at skulle oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Den nemmeste løsning er at administrere dine forskellige udskrivnings- og scanningsopgaver ved hjælp af den gratis applikation HP All-in-One Printer Remote.

Udskrivning i høj kvalitet til en lav pris

Du er garanteret et smukt resultat, uanset hvad du udskriver med denne printer. Du får dog ikke blot leveret udskrifter i høj kvalitet. Du kan tilmed udskrive op til dobbelt så mange sider som andre tilsvarende printere. Det skyldes at den er kompatibel med originale HP-blækpatroner, der har en større kapacitet end andre.

HP er af flere omgange blevet kåret som ét af verdens absolut bedste printermærker. Derfor er du sikret, at du altid får udskrifter i høj kvalitet. Det gør sig gældende, uanset om det er dokumenter, grafik, fotos eller lignende. Derfor er det også en printer, der egner sig til de fleste formål – både til privat og til erhverv.

Byder på alt, hvad du har brug for

DeskJet 3639 All-in-One er en printer, der gør dine opgaver nemmere. Den er udstyret med et simpelt display, der indeholder enkle ikoner. Disse ikoner kan du bruge til at udskrive, scanne og kopiere. Endvidere kan du også justere og ændre dine indstillinger via den trykfølsomme skærm, hvorfor det er nemt og hurtigt.

Det er ikke blot almindelige udskrifter af dokumenter, du kan klare med denne printer. Den kan også udskrive flotte foto uden kant, så du udnytter hele papiret og får et flottere resultat. Du kan dertil også lave folder og andre typer dokumenter. Det hele kan du dermed klare i eget hjem ved hjælp af en kompakt printer.

Brother DCP-L3550CDW

 • Printhastighed (sort): 18 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 18 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 2400 x 600 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 2400 x 600 dpi
 • Mediekapacitet: 250 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 300 – 1.500 sider
 • Udbakkekapacitet: 150 ark
 • Dokumentføder: 50 ark
 • Mål: B: 41 cm. x D: 47,5 cm. x H: 41,4 cm.
 • Vægt: 23,2 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
2.292 DKKSe produkt

Dette er en printer, der gør det nemt at printe, scanne og kopiere. Det er en relativt stor printer, men den er dog designet til at kunne stå på et skrivebord. DCP-L3550CDW fra Brother kan både bruges i hjemmet, men er særligt egnet til det lille kontor. Bruges kontoret af én eller få personer, så er den særligt velegnet.

Det er en LED-farveprinter, der kan kategoriseres som værende en såkaldt All in One-printer. Den har alle de funktioner, du kunne drømme om at få brug for. Den har derfor mange funktioner og en stor fleksibilitet. Alt dette får du i en både lydsvag og kompakt enhed. Derfor er det én af Brothers mest populære printere.

Kan spare både tid og penge

Du får her en printer, der er både hurtig, driftssikker og giver god værdi for pengene. Den er udstyret med en stor papirskuffe med plads til 250 ark. Den gør dig i stand til at arbejde længe, uden at skulle fylde mere papir i skuffen. Hvis du skal fylde papir i skuffen, så er det heldigvis også klaret i løbet af ganske kort tid.

Brother DCP-L3550CDW gør brug af store toner. Derfor er der ikke behov for at udskifte dine toner nær så ofte. Endvidere garanterer det også en lavere sidepris på både farve- og sort/hvid-udskrifter. Denne printer kan både optimere kontorets produktivitet og reducere nedetiden, da det er en meget driftssikker enhed.

Er designet til at være effektiv

Ikke nok med at det er en printer, der er nem at bruge og hurtig at sætte op. Der medfølger endda en toner, der kan håndtere udskrift af hele 1.000 sider. Derfor er den klar til brug, så snart du har taget den ud af kassen og tilsluttet den strøm. Det er desuden en alsidig og effektiv printer, der er designet til en lang levetid.

Du kan desuden udskrive dokumenter, fotos m.m. direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan selvfølgelig også tilslutte den et trådløst netværk, så alle enheder tilsluttet netværket kan bruge printeren. Den er blevet udstyret med en 50-arks automatisk dokumentføder, hvorfor den altid er klar til at arbejde effektivt.

Kan minimere støj på kontoret

Der er ingen, der bryder sig om unødig støj på kontoret. Det er blot med til at minimere koncentrationen. En støjende printer medvirker blot til at skabe forstyrrende støj. Heldigvis er DCP-L3550CDW en printer, der kan bryste sig af et lavt støjniveau. Den kan printe helt op til 18 sider pr. min. på et lydniveau, der lyder på 47 dB.

Derfor befinder den sig på et støjniveau, der er mere lydsvag end en ganske almindelig samtalet på kontoret. Som følge af dette, er det også en printer, du roligt kan placere på dit skrivebord. På trods af det lave støjniveau, kan den levere professionel printkvalitet i op til 2.400 dpi via den moderne LED-teknologi.

HP Color LaserJet Pro M254dw

 • Printhastighed (sort): 21 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 21 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 600 x 600 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 600 x 600 dpi
 • Mediekapacitet: 250 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 150 – 2.500 sider
 • Udbakkekapacitet: 100 ark
 • Mål: B: 39,2 cm. x D: 41,9 cm. x H: 24,75 cm.
 • Vægt: 14,8 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
1.06 DKKSe produkt

Hvis du vælger en HP Color LaserJet Pro M254dw, så får du en alsidig og effektiv farvelaserprinter, der er i stand til at levere en høj udskriftskvalitet. Den er ideel til dig, der ikke har brug for at scanne og kopiere, men kun skal printe. Med denne farvelaserprinter får du nemlig både hurtige og flotte farveudskrifter.

Leder du efter en printer, der kan klare alle typer udskrifter til perfektion, så er Color LaserJet Pro M254dw et ideelt valg. Som angivet herover, så kan du dog hverken scanne, faxe eller kopiere. Det er dog et bevidst valg, eftersom HP har arbejdet for at perfektionere printerens evne til at foretage smukke udskrifter.

Dynamisk printer med aktive sikkerhedsfunktioner

Her får du en printer, der byder på flere funktioner end mange andre printer. Den kan blandt andet bryste sig af at være en dynamisk printer med aktive sikkerhedsfunktioner. Det skal dog nævnes at den er beregnet til brug med patroner, der er udstyret med en original HP-chip. Andre patroner vil ikke være kompatible.

Hvis du benytter dig af patroner med andre chips end HP’s egne, så vil de ikke kunne bruges. Det kan godt være, de virker i dag, men der kan ikke stilles nogen garanti ved, at de virker i fremtiden. For at nyde godt af den høje udskriftskvalitet, så er du dog bedst stillet ved at benytte dig af originale blækpatroner fra HP.

Automatisk dobbeltsidet udskrivning

En printer kan være dyr i drift. Det er dog hovedsageligt noget, der gør sig gældende, hvis der er tale om en blækprinter. Her får du en laserprinter, der ikke blot udnytter toneren særdeles effektivt. Du får også en god printer med automatisk dobbeltsidet udskrivning. Det gør den endnu mere omkostningsbesparende.

I papirbakken er der plads til hele 250 ark. Derfor er det en sjældenhed, at du skal lægge mere papir i bakken. Det er derfor kun i ny og næ, at det er noget, der er behov for. Hvis du vælger at benytte dobbeltsidet udskrift, så kan du spare endnu mere papir. Det sparer dig ikke blot for penge, men bakken skal sjældnere fyldes op.

Kan nemt administreres på touchskærmen

Øverst på laserprinteren har HP valgt at montere en touchskærm. Ved hjælp af denne touchskærm er det nemt at administrere dine opgaver, regulere på de forskellige indstillinger, og igangsætte nye printopgaver. Faktisk kan samtlige aspekter af printeren styres ved hjælp af den brugervenlige berøringsfølsomme skærm.

Der er desuden også mulighed for at udskrive dokumenter direkte fra et USB-drev. Det kan lyde simpelt, men det er langt fra alle laserprintere, der tilbyder dette – faktisk er Color LaserJet Pro M254dw én af de eneste modeller fra HP med denne egenskab. Dertil er den også kompatibel med HP ePrint, Apple AirPrint osv.

HP Envy Photo 6232 All-in-One Printer

 • Printhastighed (sort): 22 sider pr. minut
 • Printhastighed (farve): 21 sider pr. minut
 • Maksimalopløsning (sort/hvid): 1200 x 1200 dpi
 • Maksimalopløsning (farve): 4800 x 1200 dpi
 • Mediekapacitet: 125 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 300 – 400 sider
 • Udbakkekapacitet: 25 ark
 • Mål: B: 45,35 cm. x D: 41 cm. x H: 15,56 cm.
 • Vægt: 6,7 kg.

 

ForhandlerPrisInformation
499 DKKSe produkt

Hvis du leder efter en printer, der egner sig særligt godt til udskrift af fotos, så bør du kaste et blik på Envy Photo 6232 All-in-One Printer fra HP. Her får du en printer, der kan bryste sig af virkelighedstro fotos og en stor fleksibilitet. Det er drømmen for enhver entusiastisk fotograf – og så er den tilmed også billig.

Du får mulighed for at skabe autentiske farver og konfigurere direkte fra din mobile enhed. Det er en printer, der er udstyret med en lang række smarte funktioner og er i stand til at levere fine udskrifter. Du kan både udskrive, scanne og kopiere uden besvær. Derfor er det et godt køb for dig, der ikke har de helt store behov.

En alsidig printer til det private hjem

Det er ikke alle printere, der er lige alsidige. Nogle har ikke funktioner nok, mens andre er for komplicerede. Vil du gerne have en printer, der befinder sig midt imellem, så kan du med fordel vælge en Envy Photo 6232 fra HP. Den kan både bryste sig af hurtig udskrivning, kopiering og scanning, så du ikke skal vente længe.

Endvidere er den også udstyret med dedikerede papirbakker. Disse bakker matcher automatisk dine valgte udskriftsindstillingerne med papirtypen. Det gør det naturligvis nemt at skrive ud, som du ønsker det. Du kan hurtigt klare udskriftsopgaver med flere sider, da den kommer med automatisk dobbeltsidet udskrivning.

Du får printerkraft i din hule hånd

På trods af den lave pris, så går du bestemt ikke på kompromis ved at vælge denne printer. Du får derimod en masse printerkraft i din hule hånd. Eksempelvis bliver det ikke meget nemmere at udskrives fotos. Det kan du nemlig gøre direkte fra de sociale medier, skyen eller derimod fra kamerarullen på dit kamera.

Samtidig tilbyder den også en formidabel scanningsfunktion. Du kan indscanne alt fra vigtige dokumenter til dine familiefotos. Du kan endda indscanne dokumenter direkte til din smartphone, dele via e-mail eller sende dem direkte i skyen. Ikke nok med det, så er det oven i købet også noget, der er klaret på ingen tid.

Spar op til 70% på blæk

Du kan endda spare penge ved at gøre brug af denne printer. Du kan spare helt op til 70% på blæk, da denne printer benytter sig af HP Instant Ink. Det er originalt blæk direkte fra HP. Printeren er tilmed blevet udstyret med en innovativ funktion, der automatisk bestiller blæk til døren. Derfor løber du aldrig tør for blæk igen.

Du kan endda tegne et månedligt abonnement hos HP, der dækker over både blækpatroner og omkostninger til levering. Derfor er du sikret, at du altid har blæk nok på lager. Hvad der dog også er værd at pointere, er at du kan udskrive i både farve og sort/hvid til den samme pris. Det gør sig endda også gældende for fotos.

Gode tips ved køb af ny printer

Du kan sagtens finde en billig printer, der koster få hundrede kroner. Dem er der faktisk mange af på markedet i dag. Det er dog sjældent, det betaler sig at vælge én af disse modeller, før du har overvejet dine behov og afstemt dine forventningerne. Det bør du altid gøre forud for købet af elektronik.

Hvis du vælger én af de helt billige printere, så er det typisk tale om en blækprinter. Det betyder at den er forsynet med relativt små blækpatroner, der sjældent har en stor kapacitet. Derfor er du nødt til at udskifte disse patroner relativt ofte. Det bliver markant dyrere end at spendere lidt ekstra på en laserprinter.

Faktisk er der op til flere producenter, der spekulerer i dette. De vælger at sælge deres printer til en lav pris med henblik på at sælge dyre blækpatroner. Derfor kan de helt billige modeller kun betale sig at investere i, hvis du har et meget minimalt printbehov. I andre tilfælde er laserprintere typisk en bedre investering.

Se nærmere på blækforbruget

Hvis du skal købe en ny printer, og har du et moderat printbehov, så kan det godt betale sig at kaste et blik på blækforbruget på de printer, du overvejer. Selvom printerne virker ens på mange andre punkter, så er det noget, der kan variere ganske meget. På længere sigt kan det have stor betydning for din pengepung.

Det er der flere årsager til, men det handler blandt andet om at priserne på originale blækpatroner varierer meget fra både fabrikant til fabrikant og fra model til model. Derfor kan der tilmed være penge at spare ved at vælge en blækprinter fra en anden fabrikant, eftersom deres originale blækpatroner er billigere.

Du er dog ikke tvunget til at købe originale blækpatroner. I de fleste tilfælde anbefales det dog, da kvaliteten typisk er bedre. Er det uden betydning for dig, så er der penge at spare ved at købe kompatible, men dog uoriginale blækpatroner. Sådanne patroner fås i dag til samtlige printere på markedet.

Laserprinteren er blevet en bedre investering

Laserprintere var før i tiden markant dyrere end blækprinterne. Sådan forholder det sig dog ikke længere. I dag kan du finde op til flere gode eksempler på laserprintere, der befinder sig på et fornuftigt prisniveau. De er derfor værd at overveje, hvis du ikke har brug for farveprint og flot grafik som blækprinteren er bedre til.

Du skal dog være opmærksom på at toner til en laserprinter er dyrere end blækpatroner til en blækprinter. I sig selv kan det virke til at laserprinteren dermed er dyrere i drift. En lasertoner holder dog i markant længere tid end en gnsn. blækpatron. Derfor er udgiften pr. udskrevet side også en del lavere på en laserprinter.

Hvis du ved, du skal bruge din printer til at skrive mange sider ud hver dag, hvad end det er i privat eller erhvervsmæssigt øjemed, så er driftsomkostningerne lavest på en laserprinter. Når dette er sagt, så skal det dog også nævnes at flere og flere blækprintere nærmer sig laserprinterne ift. både pris, drift og ydeevne.

Laserprintere er generelt en anelse dyrere i indkøb, men de kan dog bryste sig af at printe både hurtigere og billigere. Dertil har de også en længere levetid end de fleste blækprintere. Laserprinterne er dog ikke helt så skarpe, når det til udskrivning af grafik og billeder i høj kvalitet – og ikke alle kan skrive ud i farve.

Der findes tre forskellige printertyper

Hvis du skal købe en ny printer, så kan du vælge mellem flere forskellige typer printere. Du er nemlig ikke kun begrænset til blækprinteren, selvom flere tror dette. Faktisk kan du – som udgangspunkt – vælge mellem tre forskellige printertyper. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilken af disse, der passer bedst til dig.

De enkelte printertyper adskiller sig på baggrund af flere punkter. Derfor er det vigtigt at vurdere, hvad der er vigtigst for dit vedkommende. Du skal nemlig finde den printer, der egner sig bedst til dit behov. Hvis du har svært ved dette, så finder du herunder en nærmere beskrivelse af de tre forskellige printertyper.

Laserprinter

En laserprinter er typisk den billigste løsning set i forhold til pr. udskrift i sort og hvid. Hvis du ved, du primært skal bruge din printer til at udskrive dokumenter, der hovedsageligt består af tekst, så er en laserprinter det bedste valg. Skal du udskrive grafik, billeder m.m., så er du bedre tjent med en blækprinter i stedet for.

Dertil kan en laserprinter også printe hurtigere end en blækprinter (som også kaldes for en inkjetprinter). Det skyldes at den benytter toner i stedet for blækpatroner. Hvis du skal udskrive dokumenter, billeder el.lign. i farve, så er en blækprinter bedst, om end der også findes et udvalg af farve-laserprinter på markedet.

Blækprinter

Vil du gerne kunne bruge din printer til at printe både grafik, billeder og andet indhold, så er du bedre tjent med en blækprinter end en laserprinter. Denne type printer går også undre navnet inkjetprinter. Vælger du en sådan printer, så får du en printer, der klarer sig markant bedre på førnævnte områder end laserprinteren.

Endvidere er det også en fordel, at en blækprinter typisk fylder mindre end en laserprinter. Har du begrænset fysisk plads på skrivebordet el.lign., så kan du spare plads med en blækprinter. Du bør dog være opmærksom på at der findes flere varianter af inkjetprinteren. Nogle af dem er eksempelvis deciderede fotoprintere.

Multifunktionsprinter

De fleste kan stille sig tilfreds med en multifunktionsprinter. Det er nemlig en printer, der byder på alle de funktioner, du skal bruge. Derfor behøver du ikke at have flere printere, men kan derimod nøjes med én, der har alle funktioner i en samlet pakke. Derfor er der naturligvis ikke noget, du kommer til at mangle.

Hvis du køber en multifunktionsprinter, så kan du bruge den til både at kopiere, scanne og printe. Dertil bør det også nævnes, at du kan få dem både som inkjet- og laserprintere. Derfor kan du blot vælge netop dén type printer, der synes at være bedst for dit vedkommende, uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Der er ofte gode muligheder for at finde et godt tilbud på en printer af denne type. De er nemlig meget populære og sælges i et stort antal. Derfor er forhandlerne godt klar over, at det tiltrækker kunder, hvis de har tilbud på multifunktionsprintere – i hvert fald i markant højere grad end en blæk- eller laserprinter.

Der er mange, der kan få stor glæde af både scanning og kopiering i deres printer. Hvis det er vigtigt, at der er tale om hhv. scanning og kopiering af høj kvalitet, så kan du dog være nødt til at investere i individuelle maskiner til formålet. Er det blot til brug i mindre skala, så er en multifunktionsprinter et glimrende valg.

Gode råd til køb af ny blækprinter

Hvis du har besluttet dig for at din næste printer skal være en blækprinter, så har du med garanti observeret at mulighederne er mange. Du kan både købe en almindelig blækprinter eller en blækprinter, der også kan printe fotos. Derfor skal du også vurdere, hvilken af de to typer blækprintere, der er bedst for dig.

Vælger du en foto-blækprinter, så får du også mulighed for at printe fotos ud i høj kvalitet. Faktisk ligner det næsten den kvalitet, du får, hvis du får dem fremkaldt hos en professionel fotobutik. Vælger du en almindelig blækprinter, så skal du dog ikke forvente, at den kan levere samme kvalitet ift. udskrivning af dine fotos.

En blækprinter har andre funktioner end blot udskrift

En printer er ikke blot en printer i dag. Det gør sig også gældende for din blækprinter. På lige fod med at en smartphone ikke blot er en telefon, så giver moderne printere adgang til et væld af funktioner. Eksempelvis er der mange printere, der er udstyret med både kopi- og scanningsfunktion foruden evnen til at printe ud.

Det er ikke sikkert, at det er funktioner, du får brug for hver dag, men i ny og næ kan de være ganske praktiske. Det kan være i tilfælde af at du skal scanne familiebilleder ind på din PC, eller skal tage en kopi af et vigtigt dokument. Før i tiden var det vanskeligt, men i dag kan det nemt og hurtigt klares via din blækprinter.

Hvis du har i sinde at købe en ny printer, så bør du derfor også tage det op til overvejelse, hvorvidt du har brug for sådanne funktioner. Som angivet herover, så er det næppe funktioner, du får brug for hver dag, men der kan nemt forekomme situationer, hvor de er brugbare. Og så er det problematisk at mangle dem.

Vælg en model med mange tilslutningsmuligheder

I dag er det muligt at få blækprintere, der kan tilsluttes dit trådløse netværk derhjemme. Derfor behøver du ikke at tilslutte din printer via kabel og dermed begrænse den til én enhed. I stedet kan du tilslutte den via en USB-port i din router, hvorefter du kan tilgå og bruge printeren fra samtlige enheder på netværket.

Der findes tilmed op til flere blækprintere, der også kan få direkte adgang til internettet. Det giver dig op til flere fordele, da det er adgangsgivende for stor funktionalitet. Eksempelvis medfører det at du kan sende indscannede dokumenter direkte til din mail. Du kan også sende en fil til en mail, hvorefter det skrives ud.

Hvis du ikke ønsker at tilslutte din printer til dit trådløse netværk, så kan de fleste modeller fortsat tilsluttes din PC via USB. Derfor er du ikke afhængig af at have et trådløst netværk, for at kunne benytte en printer. Der er dog mange fordele ved at vælge en printer med tilslutningsmulighed til dit trådløse netværk.

Sådan vedligeholder du din blækprinter

Det er ikke til at komme helt udenom, at vedligehold også er en del af at have en printer. Som det gør sig gældende med alt andet elektronik, så skal blækprinteren også vedligeholdes. Det er dog primært dens dyser, der skal holdes ved lige, så de altid kan udskrive dine dokumenter med den skarphed, der forventes.

Det er dog ikke noget, der skal gøre dig bekymret. Det er nemlig ikke specielt vanskeligt at have med at gøre. Faktisk kan de fleste moderne blækprintere selv rense dyserne på automatisk vis. Derfor er det end ikke noget, du selv skal have med at gøre. Det er kun i tilfælde af at det automatisk vedligehold ikke er nok.

Vær dog også opmærksom på at du bør tjekke blækpatronerne i ny og næ. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende, hvis du bruger din printer ofte. Det er lige så aktuelt, hvis du blot bruger den sommetider. Blæk er nemlig en væske, der fordamper over tid, hvorfor blækniveauet kan falde, hvis den står stille i længe.

Hav altid ekstra blæk eller toner på lager

Der er ikke noget, der er mere irriterende end at mangle toner eller blæk. Hvis du skal skrive noget ud, men ikke kan få det skrevet ud, fordi din printer er løbet tør for blæk eller toner, så kan det være til stor irritation. Derfor er det en god idé, at du altid sørger for at have ekstra blæk eller toner på lager til din printer.

Der kan tilmed være penge at spare ved at købe en større mængde blæk eller toner på én gang. På sigt er det derfor også en bedre økonomisk beslutning. Det gør sig særligt gældende, hvis du handler på nettet, hvor du kan finde mange forhandlere af blæk og toner. En stor del af dem har også mængderabat på begge dele.

I denne forbindelse er der selvfølgelig ikke nogen egentlig regel, du kan tage udgangspunkt i. Det er derfor op til dig selv at vurdere, hvor meget blæk eller toner, du vil have på lager. Du gør dog klogt i at sikre, at du har nok til at du aldrig løber tør – og specielt ikke når du skal udskrive en vigtig rapport til chefen.

Derfor bør du købe din printer på nettet

Hvis du er på jagt efter en ny printer, så har du mange muligheder. Det er dog en god idé, at du vælger at købe den på nettet. Det er der faktisk flere grunde til. Der er nemlig mange fordele forbundet med at købe dine printer på nettet i stedet for i en fysisk forretning. Derfor er det også værd at foretage dit køb online.

Er du én af de danskere, der er bekymret, når du køber elektronik på nettet, fordi du ikke kan teste det først? I så fald bør det understreges, at der ikke er nogle problemer i denne sammenhæng. De fleste forhandlere tilbyder nemlig tilfredshedsgaranti, hvorfor du kan returnere printeren, hvis den ikke lever op til det lovede.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din næste printer skal købes på nettet eller i en butik, så belyser vi herunder en række af fordelene ved at handle online. Med udgangspunkt i nedenstående information kan du dermed vurdere, om du foretrækker at handle online eller fysisk. I sidste ende er det nemlig et spørgsmål om smag.

Udvalget af printere er større

Én af de klare fordele ved at handle på nettet, er at udvalget er større. Hver forhandler har et større udvalg på hylderne, men det samlede udvalg er kun adskilt af få klik. Derfor får du adgang til et markant større udvalg end i en fysisk forretning. Det gør sig også gældende, selvom det er Elgiganten, du vælger at besøge.

Da du kan vælge blandt et større udvalg, så er der også en bedre chance for, at du finder den rette printer. Udvalget er nemlig stort nok til at det har noget for enhver smag. Det er ikke altid tilfældet, hvis du besøger en fysisk butik, der sælger printere. I en sådan butik vil du dermed blive begrænset af butikkens udvalg.

Da du blot kan klikke dig fra den ene webshop til den anden, så kan du også hurtig udforske hele udvalget på nettet. Det er en kende mere omfattende at skulle kigge udvalget igennem i flere forskellige fysiske butikker. Det er derfor også noget, du skal tage højde for, når du overvejer at købe din printer i en fysisk forretning.

Du kan spare penge

Det er ikke alle, der synes, det er spændende at bruge penge på en printer. Hvis du ikke er typen, der finder det videre interessant, så vil du kunne glædes ved at der er penge at spare, hvis du vælger at handle på nettet. Det er svært at give et konkret svar på besparelsen, men i de fleste tilfælde er den mærkbar.

Hvis du skal bruge en relativt avanceret printer, så kan der være tale om store besparelser. Derfor er det værd at undersøge mulighederne for en besparelse ved at handle online. Nogle modeller koster tusindevis af kroner, hvorfor en besparelse på 15-20% derfor vil være mærkbar – og værd at handle online for.

En printer er ikke blot en printer

Du kan ikke finde helt så mange printere som PC’er på det danske marked. Ikke desto mindre er udvalget af printere umådeligt stort. Det store udvalg er bestående af et bredt spektrum af forskellige printertyper, der hver især har flere forskellige anvendelsesmuligheder, funktionalitet og derfor også forskellige formål.

Derfor er det også vigtigt, at du er klar over, at en printer ikke blot er en printer. Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal investere i en ny printer. Hvis du ikke er tålmodig og vælger din printer med omhu, så kan du risikere at træffe en forkert beslutning. Gør du det, så kan du ende med at skulle skifte din printer.

Når du skal købe en ny printer, så er der – som sagt – mange ting, der skal inddrages i dine overvejelse. Det er derfor også vigtigt, at du skaber et klart billede af dine behov og kriterier. Des klarere et billede, du har af dine behov og krav, des nemmere bliver det at overskue mulighederne og vælge den rette printer.

Derfor bør du stille dig selv en række spørgsmål. Det er den eneste måde, du kan danne dig et bedre billede af dine behov og krav på. Det behøver ikke at tage lang tid, men kan derimod typisk klares i løbet af blot et par minutter. I denne forbindelse bør du blandt andet overveje følgende spørgsmål:

 • Hvad skal du bruge printeren til?
 • Hvor ofte kommer den til at være i brug?
 • Skal den kunne printe i farver? Eller er sort/hvid nok?
 • Har du et budget, du ønsker at overholde?
 • Stiller du nogle krav ift. tilslutningsmuligheder?
 • Skal du kunne tilslutte printeren til dit trådløse netværk?
 • Har du nogle kriterier i forhold til størrelsen på printeren?
 • Skal det være en laser- eller blækprinter?