Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Samtykkeerklæring

Ved tilmelding til nyhedsbrev, gives et aktivt samtykke til, at Monni må sende e-mails, sms’er, mms’er, push-beskeder samt lignende meddelelser, vedrørende følgende:

Emner:

– Låne- og finansieringstilbud.
– Finansiel rådgivning.
– Finansielle produkter.
– Kreditkort.
– Konkurrencer.
– Generelle servicemeddelelser.

Brands:

D|E|R, NordiskLån, Nordic Lån, Spar Nord, SparXpres, Leasy, Ferratum, Kassekreditten, Nordcredit, ExtraCash, Basis Bank, Spargo Finans, Modus Finans, LendMe, Paymark Finans, Santander, Føniks, Letfinans, Kronelån, Simbo, Bank Norwegian, RobotLån, Anna Finans, Foxy Finans, AlfaLån, TurboLån, Cashper, Lånio, TillidsLån, MiniFinans, Unofinans

Kommunikationen fra Monni henviser til 3. parts hjemmesider, som udbyder ovenstående emner, tilbud, rådgivning og/eller produkter.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes enkelt og gebyrfrit i alle meddelelser.

Generelle vilkår og betingelser for nyhedsbrev

Tilbagekaldelse af samtykke.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails og SMS’er ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de meddelelser, som du modtager fra os, eller kontakte kundeservice for afmelding. Det er naturligvis enkelt og gebyrfrit, at tilbagekalde sit samtykke.

Datapolitik.

Du accepterer, at Monni behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at give os dit samtykke til elektroniske kommunikation med Monni.

Evt. ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på Monni.

Personoplysninger og sikkerhed

Personoplysningerne lagres og administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Monni vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: info@monni.dk.dedi1725.your-server.de

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.