Hvem er Monni.dk?

Monni.dk er en online sammenligningstjeneste, der gør det nemt og overskueligt for dig, at vælge et lån til det du lige står og mangler. Du kan samtidig lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke lån, der har de billigste renter og ÅOP (Årlig Omkostning i Procent).

Hos Monni.dk hjælper vi dig med at vurdere, hvilket lån der passer bedst til din økonomiske situation, og viser dig en oversigt over de udbydere, der har et attraktivt lån til dig.

Der findes mange låneudbydere på det danske marked, og det kan være svært og uigennemskueligt at vurdere hvilket lån, der for det første, kan udbyde det lån, der netop tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og samtidig kan det være svært at gennemskue, hvor mange omkostninger der er forbundet med de forskellige lån.

Hos Monni.dk har vi et erklæret mål om, at vi skabe transparens i lånebranchen, og gøre det nemt for den enkelte forbruger, at optage et lån. Et lån, der tager udgangspunkt i din økonomiske situation, og hvor det er nemt og gennemskueligt, at vælge det billigste lån. På Monni´s oversigt kan du hurtigt få et overblik over de kviklån, der lever op til dine betingelser.

Vi finder et billigere lån til dig

Foruden online sammenligningstjeneste, så tilbyder Monni.dk også for dig, som allerede har ét eller flere lån, at optage et samlelån, hvor der kun er ét formål. At finde et billigere lån, der sparer dig for penge!
At have flere lån kan være forbundet med mange renteudgifter, og det kan være en dyere løsning, end hvis man i stedet vælger at samle alle lån til ét. Et samlelån. Det kan også være, at du er nysgerrig efter at vide, om der findes et billigere lån, end det du har i forvejen.

Du kan her, indtaste et eller flere lån. Herefter vil vi hos Monni.dk overvåge lånemarkedet, og så vil du kun høre fra os hvis vi finder et billigere lån.

Hvorfor vælge Monni.dk?

  1. Hvis du har ét eller flere lån, så kan du opgive dine lån til os, og så vil vi kontakte dig, hvis vi finder et billigere lån, eller et samlelån, der er et billigere alternativ.
  2. Monni.dk er en tredjeparts sammenligningstjeneste, hvilket vil sige at Monni.dk ikke fordelagtiggøre nogle sammenligningstjenester frem for andre, da alle bliver behandlet ens.
  3. Monni.dk sammenligner mellem en lang række låneudbydere, så det er nemmere og mere gennemskueligt for dig, at optage et lån, der passer til dine ønsker og behov.
  4. Det er gratis at bruge vores sammenligningstjeneste. Vi videreformidler kontakten til vores samarbejdspartnere.