Lån 14000 kr.

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Vi har udvalgt de 3 billigste, så du skal blot ansøge
Skjul filtre
:  
:  

De bedste vilkår til dit lån

Der er mange fine midler og metoder til at fjerne fokus fra de reelle omkostninger, som medfølger et online lån. Dette er naturligvis i interessen på de fleste låneudbydere, da de naturligvis har en profitmaksimering for øje. Dette står i kontrast til låneoptagerens mål om at reducere omkostninger ved optagelsen af lånet. Hvis du derfor har valgt at søge lån på 14000, så kan du hjælpe dig selv med at sørge for de bedste mulige vilkår til dette.

Her er det nemlig brugbart at have denne idé om låneudbyderens profitmaksimering med i overvejelserne. Når man blander denne med lidt sund fornuft, så har man pludselig mulighed for at benytte et kritisk blik på låneudbydernes reklamer. Her kan man pludselig komme rigtigt tæt på sandheden.
 

Lånerens simple redskab – årlige omkostninger i procent

Lån 14000 uden uventede udgifter og ubehagelige omkostninger ved at holde fokus på de reelle udgifter i lånet. Låneudbydere kan i mange flotte vendinger reklamere for lån, som er rentefri eller gratis i et bestemt antal måneder. Det kan lyde helt skørt, når man holder låneudbyderens profitmaksimering for øje – for hvordan tjener låneudbyderen penge, når han udbyder lån til ingen omkostninger?
Renteudgifterne kan sagtens fjernes fra et lån, uden at omkostningerne bliver mindre. Dette gør man ganske simpelt ved at implementere andre former for udgifter tilknyttet lånet. Hvis du søger et rentefrit lån, så er der god mulighed for, at du skal betale et oprettelsesgebyr. Dette oprettelsesgebyr er nemlig et alternativ for rentesatsen. De er begge to omkostninger, men vi er mere vante til at opfatte rentesatsen som lånets udgift. Du kan dog gøre brug af ÅOP for at gennemskue dette. ÅOP står for årlige omkostninger i procent.
 

Ingen diskriminering af udgifter

Når du benytter dig af lånets årlige omkostninger i procent, så benytter du dig af et begreb, som ikke diskriminerer mellem omkostninger. Det er for så vidt ligegyldigt, om du har omkostninger i form af renter, gebyrer eller afgifter – det vil alt sammen afspejles igennem lånets årlige omkostninger i procent. Dette kan derfor hjælpe dig med at se bag om facaden på ethvert lån.

Lånets årlige omkostninger i procent fortæller lige præcis dét, som navnet indikerer – årlige omkostninger i procent. Du vil derfor her få en procentsats, som knytter sig til det lånte beløb. Hvis du derfor låner 14000 kroner med årlige omkostninger i procent på 10 procent, så vil de årlige omkostninger være 1400 kroner. Det er altså dette beløb, det koster at låne 14000 kroner hos den specifikke låneudbyder.

Du kan derfor fokusere på lånets reelle omkostninger, hvis du blot vænner dig til at begynde at bruge ÅOP som begreb for lånets omkostninger. Dette begreb skjuler nemlig ikke omkostninger, og du kan derfor træffe din beslutning på en helt objektiv og rationel basis. Procentsatsen fortæller nemlig sort på hvidt, hvor meget du skal betale for at optage et lån af en bestemt størrelse. Dette er et vigtigt redskab, når man står overfor at skulle sammenligne forskellige låneudbyderes tilbud. Læs videre her for flere overvejelser, der er gode at gøre sig, inden man låner.