Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lån til uddannelse

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Find det bedste lån til dig

Opdateret 24/05-2024

DU ER HER:

Kom godt i gang med studielivet

Tiden er endelig kommet, og du skal til at starte på en uddannelse. Det er altid spændende at starte på noget nyt, og det er især interessant, hvis det er indenfor et emne, som du brænder for. Det er ofte i denne tid at unge mennesker for første gang flytter hjemmefra, og det kan godt virke skræmmende for nogle. For andre er det en længe ventet forløsning. Det kan også være, at du har været på arbejdsmarkedet i et stykke tid, men skifter fuldtidsjobbet ud med en uddannelse, der kan fremme din karriere eller pege dig i en ny retning. Det er ligegyldigt, hvad grunden for at starte på en uddannelse er. Det er ingen hemmelighed, at din økonomiske situation kommer til at se helt anderledes ud, så det er altid godt at være på den sikre side rent økonomisk. Derfor kan det være en fordel, hvis du optager et lån, når det meste af din tid kommer til at gå med læsning, gruppearbejde og eksamener. Til det har du selvfølgelig brug for det bedste og billigste lån, og det kan være en udfordring at finde. Det handler om at skabe sig et overblik, når lånet skal vælges.

Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele der er forbundet med at låne til uddannelse, og hvordan du finder det helt perfekte lån.

Støt din SU-ramte økonomi med et lån
SU er en fantastisk hjælp, som mange studerende er utrolig glade for at modtage. Men det betyder ikke, at tilværelsen som studerende ikke er hård rent økonomisk. Det er de færreste, der har tid og kræfter til et studiejob, og derfor kan det godt være svært med have råd til det hele. Huslejen æder det meste af SU’en først på måneden, og man skal også have penge tilovers til mad, regninger, højtider og sociale arrangementer.

Lån penge til studiet
Der er mange omkostninger forbundet med et studie. Her skal der både købes bøger, og investeres i offentlig transport, hvis du ikke bor tæt på campus. Det kan hurtigt koste mange penge, og du skal bruge nye studiebøger hvert semester. Det er altså en stor sum penge hvert halve år. Derfor kan du sikre din uddannelsessucces ved at optage et lån til disse ting. Det er svært at præstere til eksamener uden at have læst bogen.

Lån til pilotuddannelse

De fleste uddannelser i Danmark er betalte af staten. Det vil sige, at du frit kan vælge mellem en række af studiemuligheder, hvor du ikke skal gøre andet end at søge til studiestart. Det er ikke tilfældet på pilotuddannelsen. Denne uddannelse er specielt hård for økonomien, da det koster mellem 600.000 – 800.000 kr. Det er langt fra de færreste, der har en så stor sum penge – og specielt ikke en studerende.

Start din fremtid – lån penge til pilotuddannelsen
Der er muligt at låne mange penge ved låneudbydere, men du kommer nok ikke udenom at skulle spare noget op selv, hvis det er denne uddannelse, du rigtig gerne vil have. Uddannelsen er utrolig dyr, så det vil være rigtig fordelagtigt at optage et lån, der kan hjælpe dig med at betale den store sum af skolepenge. Det tager lang tid at spare en halv million kroner op, så et økonomisk pust kan virkelig sætte fart på pilotdrømmen.

Afbetal løbende under uddannelse
Pilotuddannelsen er SU-berettiget, så du har en fast indkomst hver måned, og uanset hvor meget du låner, så har du altid mulighed for at omlægge din økonomi, så du kan afbetale lånet i små, overkommelige mænger. Uddannelsen rummer også en udsigt til en god månedsløn, når du er færdig, så det bliver nemmere at få finansielt fodfæste igen.

Sådan finder du det bedste lån

Det kan godt være svært at holde styr på alle de lån, der er på markedet. Der er et hav af lånetilbud, som du kan benytte dig af, og derfor kan det perfekte lån godt drukne i alt den information. Hos Monni.dk hjælper vi dig med at bevare overblikket, når beslutningen skal træffes. Vi sammenligner lån ud fra kriterier, som du selv har angivet. Det sikrer dig, at du får fat i de lån, som komplimenterer formålet med lånet bedst.

Det er utrolig nemt og hurtigt at overskue markedets lån sammen med Monni.dk’s lånesammenligner – og derudover er det 100 % gratis. Det eneste, som du skal fortælle os, er størrelsen af det ønskede lån, længden af låneperioden, og hvor stort det maksimale ÅOP må være. Få pengene udbetalt allerede i dag, og før dine pilotdrømme til skyerne.

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt