Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lån til indfrielse af gæld

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Find det bedste lån til dig

Opdateret 24/05-2024

DU ER HER:

Få bedre styr på din økonomi med et lån

Det er aldrig sjovt, når gældsbrevene bliver ved med at komme ind ad døren med den ene rykker efter den anden. Til tider kan det være utrolig svært at overskue økonomien, når hverdagen kører sin sædvandlige hårde gang, og man efterlades ofte magtesløs, hvis man ikke har kapitalen til at betale gælden. Derfor mister man hurtigt overblikket over den gæld, som man mangler at indfri. Det kan især være problematisk, hvis man har etableret gæld flere steder, da det skaber en større forvirring. Så hvis du er træt af endeløse regninger, uoverskuelige gældspapirer og en svingende privatøkonomi, så kan det være, at du burde overveje at tage til lån til at indfri gælden.

 

Fordele ved at låne til indfrielse af gæld

Det lyder umiddelbart kontraintuitivt at stifte ny gæld for at indfri en anden, men der er nogle helt klare fordele ved at gøre det, som du vil kunne læse om her. Det handler bare om at håndtere det nye lån korrekt.

Det kan endvidere også være svært at finde det billigste lån, der egner sig bedst til din økonomiske situation. Mange lånudbydere har et hav af lånemuligheder, så det er utrolig vanskeligt, når beslutningerne skal tages. Hos Monni.dk gør vi disse beslutninger nemmere ved at sammenligne de forskellige lån, der er tilgængelige på markedet. Herunder kan du også læse, hvordan vi gør det.

Står du og overvejer at tage et lån for at indfri en eksisterende gæld? Eller søger du bare mere viden om, hvilke muligheder du har, hvis du er ramt af stor gæld? I så fald har du mange muligheder for at nedsætte eller helt afbetale gælden ved at tage et lån, der går direkte til at give dig mere økonomisk overskud i hverdagen.

Benyt Monni’s låneovervågning

Hvis du allerede har lån, så kan det være en god idé at screene lånemarkedet, mindst én gang om året. Selvom man har lån, så kan man vælge at optage et samlelån, hvilket kan betyde at du kan spare renter. Det kan samtidig være en god idé at undersøge, om der er andre låne udbydere, der kan gøre det enten nemmere eller billigere.

Hos Monni.dk har vi valgt at vende lånebranchen på hovedet. I stedet for at du skal opsøge en masse låneudbydere for at finde det bedste og billigste lån, så kan du i stedet vælge, at oplyse Monni omkring dine nuværende lån, og så vil Monni overvågne lånemarkedet og vende tilbage til dig, hvis der bliver fundet et billligere alternativ. Bemærk! Du vil kun blive kontaktet, hvis du kan spare penge, altså få et tilbud med et billigere lån eller samlelån. Start din låneovervågning her »

Lån til at betale akut gæld
Hvis du allerede har fået et par rykkere ind ad brevsprækken, så er det ved at være på tide at få gælden betalt. Der kommer intet godt ud af ikke at betale. Derfor er det på tide at tage affære, hvis situationen spidser til. Du kan med fordel optage et lån, så du har mulighed for at betale den mest akutte gæld, så omstændighederne ikke udvikler sig den forkerte vej.

Saml gælden ved at låne til indfrielsen
Der er mange, der har gæld forskellige steder. Det er uoverskueligt, og giver dig ikke finansiel styrke. Det gør det derimod, hvis du samler alt gælden til ét sted. Så har du meget mere styr på økonomien, og det rådighedsbeløb du har på kontoen. Derfor kan du optage et lån med henblik på at afbetale dine gældsrester helt. Så er du fri for gældsbreve fra flere forskellige lånevirksomheder.

Undgå at havne i RKI
RKI er et register for dårlige betalere. Det er absolut ikke et sted, som du ønsker, at dit navn kommer til at stå. Det er skidt for din kreditværdighed, og det gør, at du får sværere ved fx at rekvirere kreditkort. Det bliver også vanskeligere at tegne abonnementer osv. Gæld helt ned til 200 kr. må registreres i RKI, så det handler bare om at få afbetalt gæld hurtigst muligt, hvis der er udsigt for, at dette sker. Du kan derfor tage et lån, så du kan få afbetalt nødvendig gæld.

Afbetal nuværende gæld, hvis du kan få en bedre rente
Hvis du har et lån, hvor renten er højere, end hvad der er komfortabelt for dig, kan du optage et lån med en lavere rente med henblik på at indfri det gamle. Som sagt er der mange lånemuligheder på markedet, og udbyderne tilbyder også forskellige renter. Nogle er dyre, mens andre er billigere. Du kan derfor med fordel samle dine lån for at indfri din nuværende gæld, og efterfølgende afbetale med en lavere rente.

Sådan finder du den rigtige løsning

Der er mange løsninger på at finde det helt rigtige lån. Det, der er til fælles for mange af dem, er, at det vil tage lang tid at sammenligne alle lån, der er tilgængelige på markedet. Det kan være problematisk for den uerfarne låner, da der er utrolig meget at overskue.

Hos Monni.dk hjælper vi dig med dette. Vi sammenligner forskellige lån baseret på krav, som du har stillet til dit lån. Det sikrer dig, at du får et lån, som du kan bruge. Det eneste, som vi skal vide, er, hvor mange penge du vil låne, over hvor lang tid, og hvor stor ÅOP maksimalt må være. Det er utrolig nemt og hurtigt. Derudover er det 100 % gratis at finde det bedste lån.

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “Product”,
“aggregateRating”: {
“@type”: “AggregateRating”,
“ratingValue”: “5”,
“reviewCount”: “8”
},
“description”: “Lån til indfrielse af gælde”,
“name”: “Guide til indfrielse af gæld”,
“review”: [
{
“@type”: “Review”,
“author”: “Christian”,
“description”: “Hvis du gerne vil låne penge til at indfri din gæld til en lavere rente, og dermed spare penge, så bør du læse denne guide”,
“name”: “Varmeste anbefalinger”,
“reviewRating”: {
“@type”: “Rating”,
“bestRating”: “5”,
“ratingValue”: “5”,
“worstRating”: “1”
}
}
] }

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt