Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Billige lån til studerende

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Vi har udvalgt de 3 billigste, så du skal blot ansøge
Skjul filtre
:  
:  

DU ER HER:

Det rigtige lån til studerende

Med et hav af lånemuligheder, og et væld af udbydere, så kan det være svært at finde det lån, der egner sig bedst til ens situation. Som studerende har du ikke mange penge om måneden, så hvis du tager et lån, så er det vigtigt, at det er det absolut rigtige for dig. Det hjælper vi dig med hos Monni.dk. Herunder kan du læse mere om fordelene ved at tage et lån som studerende.

Fordele ved billige lån som studerende

Der er mange fordele ved at tage et lån som studerende. Du har ikke meget pusterum i din i forvejen stramme økonomi, så det kan være utrolig fordelagtigt at optage et billigt lån, hvis der er uforudsete udgifter, indskudsbetalinger, bogpriser eller madbudgetter, der overstiger den månedlige kapital du allerede har. Så er du en af dem, der ikke har tid til et studiejob, eller måske ikke kan finde noget studierelevant, så skal du overveje, om et lån er noget for dig. Der er selvfølgelig konsekvenser ved at optage et lån, men med det rigtige af slagsen og økonomisk ansvarlighed, så bidrager det kun positivt til din privatøkonomi i en svær tid med lave indkomster.

Lån til alt det, du ellers ikke har råd til
Mange studerende må sige nej til dyre arrangementer, de ellers gerne vil have deltaget i. Og det er ikke alle, der har en stor opsparing, de ønsker at tømme. Står du derfor med ønsket om at tage sydpå med kæresten eller stå på ski i Sverige med kammeraterne, så kan et lån til ferie være en god mulighed for at komme afsted med det samme.

Indskud, husleje og andre trælse betalinger
Som studerende er du sikkert flyttet hjemmefra, og det giver en masse ansvar. Det er dyrt at bo i uddannelsesbyerne, og cappuccinoerne går som varmt brød. Hvis du tager et lån med henblik på at bidrage til dit lejlighedsindskud og huslejebetalinger, så opdager du hurtigt, hvor meget økonomisk frihed du får til hverdagen. Det er også bedre end at leve af luft og havregrød til aftensmad.

Studiebøger er ikke billige
Det er absolut ikke en billig fornøjelse, når du køber bøger til studiestart, og selvom der ikke er så mange bøger på senere semestre, så koster de stadig mange penge. Du kan tit være heldig at finde brugte bøger fra ældre studerende, der ønsker at sælge deres, men det trækker alligevel hårdt på kontoen. Du kan hurtigt og nemt finansiere dine studiebehov med et studielån, så du kan komme i gang med din uddannelse. Det er svært at bestå eksamener uden bogen, hvor pensum står i.

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at finde et optimalt lån, end det er med Monni.dk’s lånesammenligner – og så er det 100 % gratis.