Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Privatlån Plus

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Privatlån Plus tilbyder lån til private. Hos Privatlån Plus er der mulighed for at låne op til 350.000 kr. til en lav rente. Privatlån Plus er en del af Santander Consumer Bank i Danmark, som igen er en del af Banco Santander i Spanien, som blev grundlagt i år 1857. Santander er den største bank i Europa og samtidig en af de største banker i verden.

Hvilke lån tilbyder Privatlån Plus?

Hvis man ønsker at optage et lån hos Privatlån Plus, er det muligt at låne alt mellem 50.000 og 350.000 kr. Det betyder, at man kan låne til lige det, man ønsker sig, og man bestemmer helt selv, hvad man vil bruge pengene til. Renten på lånene er attraktiv, og man skal ikke stille sikkerhed for det lån, man ansøger om. Renten på alle Privatlån Plus’ lån er desuden variabel.

På Privatlån Plus’ hjemmeside findes en beregner, hvor det er muligt at regne på, hvor meget det koster at optage et specifikt lån. I beregneren vælges først det beløb, man som låneansøger ønsker at ansøge om at låne, og herefter skal det angives, hvor lang en løbetid på lånet, man har et ønske om at have. Løbetiden på et lån kan hos Privatlån Plus ligge mellem 12 og 144 måneder. Det betyder, at det er muligt at få rigtig lang tid til at afdrage på det lån, man optager, og det kan der være mange fordele ved. Når man har indtastet lånebehov og løbetid, fremkommer relevante oplysninger som eksempelvis ÅOP, kreditomkostninger, kontogebyr, etableringsomkostninger og tilbagebetaling i alt. Man vil også få vist, hvor stor en ydelse der månedligt skal betales, såfremt ansøgning om lånet bliver godkendt, og man efterfølgende vælger at optage det. Debitorrenten på et lån gennem Privatlån Plus er startende ved 3,90 %, og den er fastlagt på baggrund af, hvor stort et beløb, der lånes, og hvor lang løbetiden er. Det er værd at vide, at alle de oplysninger, som låneberegneren giver, er vejledende, og at de endelige priser og vilkår fastlægges, når en låneansøgning eventuelt godkendes.

Etableringsomkostninger ved at optage et lån gennem Privatlån Plus ligger fast på 3 %.

Hvordan er låneprocessen hos Privatlån Plus?

Når man ønsker at låne penge hos Privatlån Plus, skal man være over 18 år for at kunne indsende en ansøgning. Når man ansøger om et lån, skal man desuden have en indkomst på over 240.000 kr. om året før skat, hvis man ansøger som enkeltperson, og hvis man ansøger som par, skal man samlet have en årlig indtægt på over 400.000 kr. før skat.

Hvis man er registreret i RKI eller Debitor Registret, er det ikke muligt at låne penge hos Privatlån Plus. Når der ansøges om et lån hos Privatlån Plus, skal Privatlån Plus bruge den seneste lønseddel og den seneste årsopgørelse for den, der ansøger om at låne penge. Hvis man har hemmelig adresse, når man ansøger om et lån, skal Privatlån Plus desuden have en kopi af låneansøgerens sygesikringsbevis. Hvis man ansøger om at låne mere end 100.000 kr., skal Privatlån Plus desuden have en kopi af låneansøgerens kørekort, pas eller opholdstilladelse.

Når man har ansøgt om et lån hos Privatlån Plus, kan man forvente, at man får svar med det samme. Svaret modtager man på mail. Hvis man får godkendt sin ansøgning, kan man med det samme underskrive aftalen med NemID, og man skal herefter uploade den med den dokumentation, som Privatlån Plus har brug for. Når man har underskrevet og uploadet sin låneaftale, vil man have pengene på sin konto efter 2-5 hverdage. Hvis ikke man får godkendt sin låneansøgning, er der ikke noget at gøre ved det.

Hvis man har spørgsmål til Privatlån Plus omkring lån, tilbagebetaling eller andre ting, kan man kontakte dem pr. telefon i hverdagene mellem 10 og 16. Man kan også vælge at sende dem en mail, hvis man foretrækker at kommunikere med dem på denne måde.