Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

PenSam Bank

TRUSTPILOT SCORE: 3.1 / 10

PenSam Bank er en internetbank uden filialer, og den har i dag hovedsæde i Farum. PenSam Bank er en af de billigste banker i Danmark og er faktisk gennem flere år blevet kåret som ikke kun Danmarks billigste, men også Danmarks bedste bank. At banken er billig betyder, at det er muligt at optage et billigt lån – det vil sige med lave renter og lave gebyrer. Det gælder flere forskellige slags lån, og banken mener selv, at det skyldes, at de ikke har nogle filialer, for på den måde er det muligt for dem at holde deres renter og dermed priser i bund.

Hvad kan man låne i PenSam Bank?

I PenSam Bank kan du optage lån til alt fra bolig (og herunder også andelsbolig) til bil og til almindeligt forbrug. Det kan være en fordel for dig at være medlem af FOA (fagforeningen Fag Og Arbejde), som samarbejder med banken, eller være Helkunde i PenSam Bank selv. Dette giver dig ekstra gode og billige lånemuligheder. Hvis du eksempelvis søger et billån til en ny bil, der koster 100.000 kr., og du søger hele beløbet, kan du ved at være medlem af FOA spare i alt hele 16.892 kr. på et år. Det kan altså virkelig betale sig at bruge PenSam Bank, hvis du er medlem af FOA!

Hvor meget du kan låne, bestemmer du med den bankrådgiver, du kommer i kontakt med. Dette afhænger af flere kriterier, og blandt andet af en kreditvurdering, som bliver foretaget før du optager dit lån, så både du og PenSam Bank kan være sikker på, at du er i stand til at betale de lånte penge tilbage.

Ved alle slags lån kan du på PenSam Banks hjemmeside læse en masse om gebyrer, renter osv., så du får et hurtigt overblik over hvordan dit lån kan komme til at se ud. Derudover kan du, når du optaget et lån fra PenSam Bank, få en personlig rådgiver, der hjælper dig med alle områder af dit lån.

Hvordan er låneprocessen?

Låneprocessen er hurtig og enkel ved PenSam Bank, og det hele gøres med tæt kontakt til banken. De forsikrer alle deres kunder om, at de altid vender tilbage på spørgsmål, ansøgninger osv. efter maks. 24 timer, fordi de gerne vil sikre den gode oplevelse for deres kunder. Det er altså ikke muligt at optage selve lånet online uden at kontakte bankens medarbejdere over telefon, men i stedet kan du læse om og regne på det lån, du ønsker, på deres hjemmeside. De har 4 kategorier til lån: Billån, forbrugslån, andelsboliglån og boliglån.

Ved billån og forbrugslån kan du via deres hjemmeside selv beregne hvordan dit lån kommer til at se ud ved at tilføje henholdsvis prisen på din ønskede bil eller det beløb, du ønsker at låne til dit forbrug. Lånberegneren er simpel at bruge og giver dig på meget kort tid et overblik over, hvor meget du kommer til at skulle betale tilbage hver måned.

Ved andelsboliglån og boliglån er der flere kriterier, der spiller ind, så der er processen en lidt anden, og her kan du ikke på samme måde beregne dit lån. Du kan dog stadig læse en masse om de kriterier, der er, samt gebyrer og renter, og dernæst kan du kontakte en rådgiver fra banken og optage dit lån derigennem.