Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nordjyske Bank

TRUSTPILOT SCORE: 5.5 / 10

Nordjyske Bank er en bank, der oprindeligt var selvstændig, men i dag er den en del af Ringkjøbing Landbobank, som skete ved en fusion i 2002. Nordjyske Bank er etableret i 2002, og den er resultatet af en fusion mellem Vendsyssel Bank og Egnsbank nord, som blev etableret i henholdsvis 1929 og 1970. Nordjyske Bank er med egne ord Nordjyllands stærkeste og mest lokale bank, og banken har afdelinger i det nordlige Jylland, men også en enkelt på Læsø og i København.

Hvilke slags lån tilbyder Nordjyske Bank?

Nordjyske Bank tilbyder flere forskellige former for lån, og her anbefaler banken, at man tager kontakt til den, for at tale om de muligheder, der er. Når banken yder lån til sine kunder, er den ikke bundet af kasser eller regler, og det anbefales derfor at tage en snak med banken, da lån her er en individuel størrelser, der tager udgangspunkt i den enkelte låntager.

Hos Nordjyske Bank er der mulighed for at låne penge til en bolig, og det er uanset, om det er til en lejlighed, et hus, en andelsbolig, et sommerhus eller et fritidshus. Når der lånes penge til bolig gennem Nordjyske Bank, er der mulighed for at optage et realkreditlån med enten fast eller variabel rente. Hos Nordjyske Bank er der også mulighed for at omlægge et eventuelt allerede eksisterende boliglån til et andet. Nordjyske Bank giver også mulighed for at låne penge til nybyggeri, hvis man går med tanker om dette. Når det drejer sig om et boliglån, anbefales det, at man tager kontakt til en rådgiver i banken, som kan hjælpe med at beregne, hvor meget låntageren har råd til at låne.

Nordjyske Bank tilbyder også rådgivning og finansiering, når det drejer sig om forældrekøb af bolig. Her giver banken mulighed for både lave renter og gode lånemuligheder.

Nordjyske Bank tilbyder blandt andet også billån, og der er her mulighed for at få et attraktivt billån. Nordjyske Bank har blandt andet en pulje på 100 mio. kr. til nordjyske biler, og denne pulje er til en rente på 2,95% p.a., som samtidig har lave oprettelsesomkostninger. Lånets ÅOP er på 4,1%.

Nordjyske Bank giver også mulighed for både kassekredit og forbrugslån, og her anbefales det at tage kontakt til banken for at snakke om de muligheder, der er. For unge mellem 18 og 27 år er der desuden mulighed for at få en kassekredit på op til 50.000 kr.

Hvordan er låneprocessen hos Nordjyske Bank?

Nordjyske Bank tilbyder en attraktiv rente til alle lån. Nordjyske Bank tager til hver en tid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når et lån skal sammensættes. Når man ønsker at låne penge hos Nordjyske Bank, skal man ikke vente længe på svar. Efter sigende har banken mulighed for at svare på forespørgslen om lån med det samme, og i de fleste tilfælde vil man kunne forvente at få et svar inden for 24 timer. Hos Nordjyske Bank er der desuden mulighed for at få måneder, hvor der ikke skal afdrages på et lån, og dette kaldes for Frimåned. Det betyder, at Nordjyske Bank giver låntageren mulighed for at springe op til 12 ydelser over på et lån. Her er det op til låntageren, hvornår det ønskes at gøre brug af disse frimåneder, og hvor mange frimåneder ad gangen, der ønskes.