Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Middelfart Sparekasse

TRUSTPILOT SCORE: 6.8 / 10

Middelfart er, som navnet antyder, en dansk sparekasse, som har hovedsæde i Middelfart på Fyn. Sparekassen har 18 afdelinger, som primært er placeret på Fyn og i trekantsområdet i Jylland. Middelfart Sparekasse sætter en ære i at have glade kunder, og sætter både kunden og dens behov i fokus. Sparekassen tilbyder både bankrådgivning, boliglån samt lån til både bil og båd. Middelfart Sparekasse er fire år i træk blev kåret til at være bedst til kunder. Sparekassen er med andre ord det pengeinstitut i Danmark, der lever bedst op til kundernes behov.

Hvilke lån tilbyder Middelfart Sparekasse?

Når man ønsker at optage et lån, er der hos Middelfart Sparekasse flere forskellige muligheder. Sparekassen tilbyder lån til bolig, men også til båd og bil. Herudover tilbyder Middelfart Sparekasse også almindelige forbrugslån og kassekreditter, lige såvel som at den også har andre former for lånetilbud.

Hvis man går med ønsker om at købe en bolig, kan Middelfart Sparekasse være det rette sted at låne pengene. Sparekassen hjælper med at indfri de boligdrømme, man måtte have, og det er muligt at låne penge til en bolig, uanset om man er ung eller ældre. Hos Middelfart Sparekasse er der mulighed for at låne penge til en almindelig ejerbolig, men det er også muligt at låne penge til en andelsbolig, til at bygge selv, eller til når der skal bygges til eller om i en eksisterende bolig. Hos Middelfart Sparekasse er det også muligt at optage et lån til energiforbedringer i boligen. Når det drejer sig om boliglån, tilbyder Middelfart Sparekasse at hjælpe med at sikre økonomisk balance mellem både boligønsket og de andre ønsker, der end måtte være for tilværelsen. At optage et boliglån hos Middelfart Sparekasse sikrer sikker grund under finansieringen. Da der er mange muligheder for at finansiere et boligkøb gennem Middelfart Sparekasse, anbefales det at booke et møde med sparekassen og i samarbejde finde ud af, hvordan lånet skal sammensættes. Et boliglån gennem Middelfart Sparekasse kan blandt andet bestå at et realkreditlån og et prioritetslån. Sparekassen har i den forbindelse samarbejde med Totalkredit. Det er en god idé at tale med sparekassen, inden jagten på drømmeboligen begynder, for på denne måde kan det klarlægges, hvor mange penge det er muligt at låne. Middelfart Sparekasse kan også hjælpe med, om det kan være fordelagtigt at omlægge et allerede eksisterende lån. Renten på et boliglån er individuel, og den fastsættes i samarbejde med en rådgiver i sparekassen på baggrund af en kreditvurdering. Det er online dog muligt at benytte en beregner, der kan give et praj om, hvor meget det er muligt at låne. Det er dog vigtigt at huske, at denne beregning kun er vejledende, og at det anbefales at tale med en rådgiver for at klarlægge, hvor mange penge der er mulighed for at låne.

Sparekassen Middelfart tilbyder også lån til køb af bil. Her er det muligt at låne penge til nye såvel som brugte biler. På sparekassens hjemmeside findes en beregner, der kan beregne, hvor meget det vil koste at købe en bil, og der findes ligeledes en beregner, der kan hjælpe til at beregne, om det er det rette tidspunkt at udskifte sin bil på. Renten på et billån hos Middelfart Sparekasse er startende ved 3,50 %.

Hos Middelfart Sparekasse er der også mulighed for at låne penge til at købe en båd. En båd giver spændende muligheder for store oplevelser. Et lån til en båd vil have en løbetid på op til 15 år, og det vil samtidig have en attraktiv rente. Middelfart Sparekasse har ingen øvre eller nedre grænse for lånet til en båd – den eneste forudsætning er, at der er tale om en kvalitetsbåd. Når der er et ønske om at købe en båd, er det dog en forudsætning, at der kan lægges en udbetaling på 30 % af bådens pris.

Middelfart Sparekasse tilbyder også forbrugslån og kassekredit.

Hvordan er låneprocessen hos Middelfart Sparekasse?

Når man ønsker at tale med Middelfart Sparekasse om muligheden for at optage et lån, kan man via hjemmesiden booke et møde. Dette gøres ved at udfylde en online formular og her vælges, hvilken afdeling det er, man ønsker at tale med. Her er det en god idé at vælge den afdeling, der ligger i det område, hvor man selv bor. Det er også muligt at blive ringet op af Middelfart Sparekasse, og der er her også en formular, der kan udfyldes til dette formål. Når et møde er aftalt, er det til dette møde muligt at snakke om de muligheder for lån, som man ønsker. Det er ikke en forudsætning for et møde, at man allerede er kunde i banken. Det er dog væsentligt at huske, at uanset hvilket lån, der er tale om, er en individuel kreditvurdering en forudsætning for at kunne optage et lån. Det er også altid muligt at ringe til banken og stille de spørgsmål, man end måtte have.

Det anbefales til hver en tid at tage kontakt til Middelfart Sparekasse med henblik på en præcis beregning af de forskellige lån, da ethvert lån tager udgangspunkt i den enkelte kundes økonomi.