Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lendon

TRUSTPILOT SCORE: 8.4 / 10

Lendon er en online låneudbyder, som tilbyder tre forskellige slags lån – en kassekredit, et kviklån og et afdragslån.

Hvor meget kan man låne os Lendon?

Størrelsen på det lånte beløb afhænger af hvilket lån, du ønsker at optage. Ved en kredit kan du låne mellem 500 kr. og 15.000 kr. Her er debitorrenten fast og ligger på ca. 205 %. Du bestemmer selv hvor lang løbetid, du vil have, og dermed også, hvor meget du vil betale af om måneden. Derfor kan du også vælge ikke at betale noget af i nogle måneder. Nye kunder får 30 dages gratis lån, som altså i den ene måned er både gebyr- og rentefrit.

Ved et afdragslån kan du låne mellem 5.000 kr. og 20.000 kr., og her er debitorrenten også fast og ligger på ca. 215 %. Ved afdragslånet skal du, som navnet antyder, afdrage på dit lån, og derfor kommer du til at betale en fast månedlig ydelse på mellem 550 kr. ved de mindste lån og op til 6.000 kr. ved de største lån. Afdragslånene er dog kun for tidligere og eksisterende kunder.

Ved kviklån kan du låne mellem 100 kr. og 10.000 kr., og her er debitorrenten også fast og ligger på mellem ca. 943 % og ca. 100.000 %, som altså er den højeste rente af de 3. Kviklånet kan du låne op til maks. 30 dage og min. 5 dage. Dog skal du i forvejen være kunde hos Lendon for at kunne låne de største kviklån, nemlig dem, der er større end 6.000 kr. Du kan låne op til 6.000 kr. som ny kunde.

For at optage et lån hos Lendon skal du være fyldt 21 år, og du må ikke være registreret i RKI eller KreditStatus.

Hvordan er låneprocessen hos Lendon?

Hos Lendon skal du ligesom ved mange andre låneudbydere ansøge om dit lån på deres hjemmeside. Her skal du vælge hvilken type lån, du ønsker, og dernæst vælge forskellige størrelser, der afhænger af lånetypen. Du skal vælge beløbet ved alle 3 lån, vælge den månedlige faste ydelse ved afdragslån og vælge løbetiden ved kviklån. Derudover kan du læse fakta om de forskellige lån under ansøgningen. Når du har ansøgt, vil din ansøgning blive godkendt, såfremt du overholder de krav, der er til dig som låntager, og herefter mangler du blot at skrive under med dit NemID, før lånet bliver udbetalt. For kviklån tager det op til 48 timer, før dine penge er udbetalt, og det er den længste ventetid af de tre lån.

Hvorfor vælge Lendon frem for andre låneudbydere?

Først og fremmest er fordelen ved Lendon, at der ikke skal stilles nogen sikkerhed til lånet fra din side af. Lånet er hurtigt at optage – især kreditten, som kun tager 1 minut at optage. Derudover er alle lånene hos Lendon meget fleksible, fordi du blandt andet ved kreditten og kviklånet selv kan styre, hvor meget du vil betale af af gangen, og du kan også vælge at forlænge dit lån, hvis du gerne vil have det over en længere periode. Der er heller ingen skjulte omkostninger hos Lendon, så det du forventer, er det du får. Det eneste, du skal betale, er de månedlige renter, og det er en stor fordel frem for de mange andre låneudbydere, som alle har en række gebyrer, der skal betales ved siden af selve lånet.