Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

FoxyFinans

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Foxy Finans er det muligt at låne helt op til 400.000 kr. Foxy Finans ejes af Neowire, der hører hjemme i USA. Hos Foxy Finans er det muligt at få lånetilbud fra nogle af virksomhedens mange finansielle partnere. Det giver derfor rigtig mange muligheder for at optage et lån. Uanset om man er på udkig efter et lille, kortsigtet lån eller et større langsigtet lån, har Foxy Finans et væld af muligheder. Foxy Finans sætter fokus på, at det er vigtigt, at kunden vælger det lån, der er det rigtige for vedkommende, så man ikke kommer til at låne penge, man ikke har mulighed for at betale tilbage.

Hvilke lån tilbyder Foxy Finans?

Hos Foxy Finans er det muligt at optage et lån mellem 8.000 og 400.000 kr. Det giver derfor mulighed for at låne penge til mange forskellige formål. Når man ansøger om et lån hos Foxy Finans, bestemmer man helt selv, hvad man vil bruge pengene til. Det betyder, at de eksempelvis kan bruges på en ny bil, telefon, rejser, tøj eller andet godt. Man kan også vælge at bruge pengene på uforudsete udgifter, eller hvis man blot ønsker lidt ekstra penge i hverdagen.

Hvis man eksempelvis har et ønske om at låne 50.000 kr., vil den månedlige ydelse ligge på mellem 1.218 og 1.581 kr. Debitorrenten vil desuden ligge på mellem 3,9% og 150 %, mens ÅOP vil være på 16,1 og 28,8 %. Det er dog værd at være opmærksom på, at ethvert lån er individuelt, og at der ingen garantier er for en specifik rente.

Hvordan er låneprocessen hos Foxy Finans?

Det er både simpelt, nemt og meget hurtigt at ansøge om et lån gennem Foxy Finans.

For at ansøge om et lån hos Foxy Finans skal man bo i Danmark, og man skal desuden være fyldt mindst 18 år. Det eneste, det ellers kræver for at kunne ansøge om et lån hos Foxy Finans, er, at man oplyser sin email-adresse, så man har mulighed for at modtage eventuelle tilbud om lån. Så bliver det ikke meget nemmere.

Når man ønsker at optage et lån, angiver man blot på forsiden, hvor mange penge det er, man ønsker at ansøge om at låne, og herefter indtaster man sin email-adresse og accepterer de vilkår, der er forbundet med at ansøge om et lån. Herefter kommer man til en side, hvor man skal indtaste navn, adresse og fødselsdato. Når dette er udfyldt, vil man snarest herefter modtage feedback og eventuelle tilbud om lån fra Foxy Finans’ forretningspartnere. Enhver ansøgning er individuel, og der er derfor ingen garantier, når man ansøger om et lån hos Foxy Finans.

Det er dog værd at bemærke, at enhver ansøgning om lån hos Foxy Finans er uforpligtende, og det er helt op til den enkelte ansøger, om denne ønsker at gøre brug af nogle af de modtagne tilbud om lån.

Hvis man gerne vil i kontakt med Foxy Finans, og har brug for at stille nogle spørgsmål, kan man til hver en tid sende en mail.