Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

ExtraCash

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Extra Cash er der mulighed for at lån helt op til 75.000 kr. Det er både hurtigt og nemt, at ansøge om et lån hos ExtraCash, og det er tilmed anonymt. Hos ExtraCash er der mulighed for at få svar på en låneansøgning allerede inden for 30 sekunder. ExtraCash tilbyder lån i samarbejde med Basisbank, og det er derfor gennem Basisbank, at pengene lånes.

Hvilke lån tilbyder ExtraCash?

Hos ExtraCash er der mulighed for at optage et forbrugslån, og pengene kan man bruge til det, man vil. Det betyder, at når man ansøger om et lån hos ExtraCash, skal der ikke oplyses, hvad pengene skal bruges på. Det sikrer låneansøgeren frihed. Et lån gennem ExtraCash kan derfor bruges til både rejser, cykler og tøj, men det kan også bruges til andre uforudsete udgifter, som man pludselig måtte have. Hos ExtraCash er det muligt at låne alt mellem 3.000 og 75.000 kr., og et lån kan have en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Det er dog til hver en tid muligt at indfri lånet, hvis man har mulighed for det. Den årlige debitorrente ligger hos ExtraCash på 22,35 %, og ÅOP vil være afhængig af både lånets størrelse og lånets løbetid. Jo større et beløb, der lånes, jo mindre vil ÅOP være, og jo længere løbetid, der er på lånet, jo mindre vil ÅOP også være. På ExtraCashs hjemmeside findes en online beregner, hvor det er muligt at beregner, hvor meget det vil koste at optage et lån. Her er det muligt at angive, hvor mange penge man ønsker at låne, og man kan også indtaste, hvor lang løbetiden på lånet skal være. Når det er gjort, vil man kunne se, hvad den månedlige ydelse vil være på det lån, man ønsker at optage. Det er også muligt at se, hvad ÅOP vil ligge på, og man vil desuden få oplyst, hvor meget kreditomkostningerne vil udgøre, og hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb vil ligge på. Hvis man synes, den månedlige ydelse er enten for høj eller for lav, kan man ændre enten lånebeløbet eller løbetiden, inden man ansøger om et lån.

På ExtraCashs hjemmeside er det muligt at hente både rente- og prisoversigt samt betalingstabeller.

Hvordan er låneprocessen hos ExtraCash?

Når man ansøger om et lån gennem ExtraCash, skal man være bosiddende i Danmark, og man skal på ansøgningstidspunktet være fyldt 18 år. En godkendelse af et lån forudsætter også, at man ikke er registreret i hverken RKI eller debitorregistret. Hos ExtraCash skal der ikke stilles sikkerhed for det lån, der ansøges om. En ansøgning om et lån gennem ExtraCash er deusen ikke bindende, og det er derfor helt uforpligtende at ansøge om et lån. Når man har ansøgt om et lån gennem ExtraCash, vil man få svar på ansøgningen, inden der er gået 30 sekunder. Det er dog værd at være opmærksom på, at der også er mulighed for et afslag, når man søger om et lån gennem ExtraCash. Både låneansøgningen og låneaftalen skal hos ExtraCash underskrives med NemID.

Hvis man har spørgsmål til det at optage et lån gennem ExtraCash, eller til en eksisterende låneaftale, kan man tage kontakt til Basisbank enten via mail eller telefon. Disse oplysninger findes på ExtraCashs hjemmeside.

Ethvert lån, der er optaget gennem ExtraCash, har 14 dages fortrydelsesret.