Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Dronninglund Sparekasse

TRUSTPILOT SCORE: 3.8 / 10

Dronninglund Sparekasse har, som navnet antyder, hovedsæde i Dronninglund i Nordjylland, og det er en lokal sparekasse. Sparekassen slår sig på at have stærke værdier samt konkurrencedygtige priser. Sparekassen engagerer sig i kundernes hverdag, ønsker og behov, og de står klar med et hurtigt svar, når man søger råd – også når det drejer sig om at skulle optage eventuelle lån. Sparekassen ønsker at være kundernes økonomiske partner i hverdagen. Dronninglund Sparekasse har haft sit virke siden år 1873, og sparekassen har den dag i dag afdelinger i den østlige del af Nordjylland. Sparekassen er rettet mod både privat- og erhvervskunder.

Hvilke lån tilbyder Dronninglund Sparekasse?

Dronninglund Sparekasse tilbyder forskellige former for lån til kunderne i banken. Der er her blandt andet tale om boliglån, billån samt forskellige former for kviklån og privatlån.

Hvis man ønsker at optage et boliglån hos Dronninglund Sparekasse, er der flere forskellige muligheder. I november 2018 er der hos sparekassen mulighed for at optage et boliglån til den historisk lave faste rente på 2,5 %. Når man optager et boliglån hos Dronninglund Sparekasse, vil renten dermed være fast i hele lånets løbetid. Når et boliglån optages hos Dronninglund Sparekasse, vil det have en løbetid på op til 30 år, og der er samtidig mulighed for at få op til 10 års afdragsfrihed. Sparekassen tilbyder boliglån til både ejerbolig og andelsbolig. Det er hos sparekassen også muligt at omlægge allerede eksisterende boliglån med henblik på at få en lavere rente. Dronninglund Sparekasse samarbejder med Totalkredit, og det betyder, at når der er et ønske om at låne penge til et hus, så vil et eventuelt realkreditlån blive optaget her. Dronninglund Sparekasse tilbyder desuden muligheden for at låne penge til til- og ombygning af boligen, lige såvel som det er muligt at optage et tillægslån i den bolig, man allerede har. På sparekassens hjemmeside findes forskellige boliglånsberegnere, og her er det blandt andet muligt at beregne, hvor meget man har mulighed for at låne til køb af ny bolig, men også hvor stort et tillægslån det er muligt at optage. Det skal dog bemærkes, at alle beregnere er vejledende.

Dronninglund Sparekasse giver også muligheden for at optage et billån. Billånet kan bruges, når der er et ønske om at købe en bil, og det er uanset, om den er helt ny eller brugt. Når man ønsker at optage et billån hos Dronninglund Sparekasse, vil renten være startende ved 2,99%, og den vil være afhængig af både bilens pris, stand og lånets løbetid.

Dronninglund Sparekasse giver desuden mulighed for både forbrugslån og kassekredit, og her anbefales det at tage kontakt til sparekassen for at forhøre sig om de muligheder, der er. Dronninglund Sparekasse tilbyder også forskellige former for lån til unge mennesker mellem 18 og 27 år – blandt andet, til når man skal flytte hjemmefra.

Hvordan er låneprocessen hos Dronninglund Sparekasse?

Hvis man ønsker at forhøre sig om mulighederne for at optage et lån hos Dronninglund Sparekasse, skal man tage kontakt til sparekassen for at aftale et møde. Uanset hvilket lån der er tale om, klargøres det via personlige møder, om der er mulighed for at låne penge. Et lån er nemlig en individuel sag. Det er muligt at tage kontakt til sparekassen pr. telefon eller mail, og der er også mulighed for at udfylde en formular online, hvorefter man så vil blive kontaktet af sparekassen. Da Dronninglund Sparekasse har 11 afdelinger i Nordjylland, anbefales det at tage kontakt til den afdeling, der ligger tættest på, hvor man bor. Det er ikke en forudsætning for at tage kontakt til banken, at man allerede er kunde.