Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Svært at finde en god revisor – lad Billy hjælpe dig

Written: 27. maj 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Har du problemer med at finde den helt rigtige revisor, og er tvivl om, hvor du skal lede efter en pålidelig og troværdig revisor? Så skal du læse med her, da vi giver et par tips til, hvem du kan spørge, hvis du skal bruge en ny revisor. Et nyt samarbejde mellem regnskabsprogrammet Billy og Ageras er nemlig lanceret for at hjælpe selvstændige iværksættere med at finde den mest optimale revisor aftale.  Lad Billy finde en revisor til dig og spar tiden, hvor du leder med lys og lygte efter en revisor. På den måde sparer du en masse ressourcer du i stedet kan bruge på det du er god til i din virksomhed. I denne artikel viser vi dig, hvordan du uforpligtende og helt gratis kan få tre forskellige tilbud på revisorhjælp i Danmark. Billy har nemlig specialiseret sig i at finde de revisorer, som matcher selvstændige i Danmark allerbedst. Læs med og bliv klogere på, hvordan du nemt og enkelt kan finde en god revisor gratis og uforpligtende.

Har du problemer med at finde en god revisor?

Et stigende antal danske iværksættere har problemer med at finde en god revisor. Hvad enten det er problemer med tidligere revisorer eller de bare ikke ved, hvor de skal lede, er ikke til at spå om, men ikke desto mindre har Billys regnskabsprogram samlet dette problem op og fundet en løsning på det. Sammen med advokatvirksomheden Ageras har de nemlig lanceret et samarbejde, der skal sikre at mange danske iværksætter finder en god revisor. Det sker helt enkelt på deres hjemmeside eller på ovenstående link, hvor man bliver ført hen til en formular. Her skal man udfylde de relevante informationer og behov, hvorefter Billy og Ageras vender tilbage med tre gratis og uforpligtende tilbud på revisorhjælp i Danmark. Alle tre tilbud er hjælp fra certificerede revisorer, der står klar til at give en hjælpende hånd med økonomien.

Billy kan også hjælpe dig med dit regnskab

Desuden er der også øvrige muligheder for at få hjælp hos Billys regnskabsprogram. Som et af de mest teknologisk avancerede og mest brugervenlige regnskabsprogrammer i Danmark, er Billy langt foran, når det kommer til at hjælpe selvstændige med at indberette moms, bogføre bilag og andre administrative opgaver, som alle selvstændige slås med. Har man derfor brug for et gratis og brugervenligt regnskabsprogram kan Billy anbefales.