Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Regnskabssoftware – hvad kan Billy hjælpe dig med?

Written: 7. juli 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Som virksomhedsejer af en enkeltmandsvirksomhed, er der virkelig mange ting at holde styr på, og hvis man først lige er begyndt, er man typisk ikke vant til alle de roller, man pludselig skal udfylde. En af dem, der kan være rigtig svære at udfylde, er rollen som bogholder, og generelt kan det store regnskabsarbejde godt blive meget overvældende for en nybegynder. Men her er der heldigvis smarte løsninger som Billy, der kan være en stor hjælp. 

Gør det nemmere for dig selv

Du har uden tvivl allerede rigeligt travlt, hvis du har din egen enkeltmandsvirksomhed, og problemer med tal og regnskab er ikke ligefrem velkomne i den travle hverdag. Lige meget om man er skarp til matematik eller ej, kan det nemt blive til et stort og besværligt arbejde, der kræver, at man holder tungen lige i munden og får nogle gode rutiner, som en nye virksomhedsejer muligvis ikke har fået opbygget endnu.

For at gøre det nemmere for dig selv, og give dig selv det overskud og den tid, du har brug for, så du kan fokusere på andre dele af virksomheden for at opnå vækst, kan det være en rigtig god idé at benytte dig af et regnskabsprogram, der gør det nemmere for dig. Sådan et program kunne være Billy.

Hvordan kan Billy hjælpe dig?

Billy er skabt til at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt at få regnskabet på plads i en virksomhed. Det er vigtigt, at alt bliver bogført, og det kan nemt blive til et stort arbejde, hvis man ikke har de rigtige metoder, og lige præcis her kommer Billy dig til undsætning.

Billy dækker alle dine behov, når det kommer til regnskab. Programmet gør det nemt og simpelt for dig at fakturere. Du kan nemt udforme og afsende nye fakturaer afsted. Desuden gør Billy det langt nemmer for dig at bogføre dine regninger. Du har endda mulighed for at tage billeder af dine regninger, for at gemme dem. Herudover kan Billy lave automatisk momsberegning. Dette er især en af de ting, som selvstændige og virksomhedsejere frygter at skulle udføre, og fejl i momsberegninger kan lede til trælse, uforudsete udgifter. Billy gør det nemt for dig at holde styr på, hvor meget moms du skylder eller har til gode.

Billy giver dig desuden muligheden for at lave tilbud, ordrebekræftelser og prisoverslag til kunder, som både er hurtige og nemme at lave, og som desuden ser professionelle ud. Herudover har Billy en mobilapp, der gør det rigtig nemt for dig at holde styr på regnskabet, selv når du er på farten.

Vær din egen bogholder

Billy har altså en lang række af smarte funktioner, der gør det langt nemmere for dig som virksomhedsejer at holde styr på dit regnskab. Mange opgaver, som normalt ville tilfalde en bogholder, kan du nu selv håndtere nemt og hurtigt, og du kan desuden få support fra Billy, hvis du har problemer eller er usikker på visse ting. Det gør det altså enormt nemt at være din egen bogholder uden, at regnskabet skal optage al din tid.