Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Om Monni

Vi gør fodarbejdet – du sparer tid og penge

Andelen af online låneudbydere er støt stigende, og det danske lånemarked spænder efterhånden bredt – fra større banker til helt små kreditgivere. Der kan være stor forskel på de forskellige låneudbydere, og som almindelig forbruger kan det være vanskeligt og uigennemskueligt at vurdere hvilket lån, der er det rigtige for dig.

Denne problemstilling har vi sat os for at løse hos Monni.dk. Via vores lånesammenligner kan du foretage en grundig sammenligning af alle online låneudbydere, så du kan finde dét lån, som passer bedst til din økonomiske situation.

Tanken bag Monni.dk

Monni.dk blev skabt med det formål at skabe transparens i lånebranchen – en branche som er notorisk kendt for sine skjulte gebyrer og for at fange forbrugere i alt for dyre lån.

Vi synes, at du som forbruger skal have adgang til alle de oplysninger, du skal bruge, og at det skal være opstillet nemt og overskueligt, så du har den bedste forudsætning for at træffe en god beslutning. Netop dét er tanken bag Monni.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Monni.dk er først og fremmest en tredjeparts sammenligningstjeneste. Vi tilbyder en overskuelig lånesammenligner, der giver dig et overblik over alle lån på markedet, så du kan vælge det billigste og bedste lån. Du optager altså ikke lånet hos os, men direkte hos den låneudbyder du vælger. Vi gør blot det indledende arbejde for dig, så du kan spare tid og penge.

Foruden vores lånesammenligner, kan du i vores FAQ finde svar på nogle af de spørgsmål, der oftest stilles til online lån. Du kan også læse med i vores blog, hvor vi blandt andet giver gode råd til lån og nyttige sparetips, og i vores ordbog finder du forklaring på en lang række af de begreber, du kan møde, når du tager et online lån. Altsammen med det formål at klæde dig bedst på, når du skal igennem en låneproces.

Budgetskema
Før du optager et lån, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i din økonomi. Hos Monni.dk har vi skabt et overskueligt budgetskema, som kan hjælpe dig med at lægge et realistisk budget, inden du låner. På den måde undgår du at ende med et lån, du ikke kan betale tilbage. Du kan downloade vores gratis budgetskema her »

Derfor kan du trygt benytte Monni.dk

Det vigtigste for os er, at du finder det lån, der passer bedst til dig. Vi er på ingen måde interesserede i, at du får et lån, der er for dyrt, eller hvor du ikke er informeret om alle vilkår og omkostninger. Tværtimod! Vi er udelukkende interesserede i, at du får så god en oplevelse som muligt, så du får lyst til at vende tilbage til os, næste gang du skal sammenligne lån. Man kan altså sige, at kundetilfreds er grobunden for vores fremtidige forretning, og derfor vil vi naturligvis gøre vores ypperste for, at du får det helt rigtige lån.

Monni.dk er naturligvis stadig en forretning. Det vil vi ikke lægge skjul på. Det har dog ingen betydning for den pris, du kommer til at betale for dit lån. Vores fortjeneste kommer i stedet fra lånevirksomhederne. Helt konkret foregår det sådan, at lånevirksomhederne betaler os et beløb, hver gang vi henviser en kunde til deres hjemmeside, også selvom kunden ikke ender med at vælge netop den låneservice. Uanset hvilken låneudbyder du vælger, får vi et henvisningsbeløb, så du kan altså være sikker på, at du får 100% objektive råd fra os.

Monni.dk er en uafhængig online sammenligningstjeneste, hvilket betyder, at vi ikke er ejet af nogen bank eller anden låneservice. Derfor kan du også trygt regne med, at vi er upartiske og ikke fremhæver nogle låneudbydere frem for andre. Vi sørger altid for at finde den udbyder, som tilbyder de billigste lån.

Vil du blive klogere på økonomi? Så følg os på de sociale medier.

Teamet bag Monni.dk

Monni.dk er en dansk virksomhed, med hovedkontor i Ikast, Midtjylland. Bag Monni.dk sidder et team af kompetente medarbejdere, med ekspertise indenfor forskellige områder.

Jannick Troelsen

Direktør
Jannick er direktør og idémanden bag Monni.dk. Han fik idéen til en lånesammenligningsservice, da han så et behov for mere gennemsigtighed og bedre overblik over det stigende antal online låneudbydere. Jannick har en baggrund indenfor markedsføring og administration og har erfaring med budgetplanlægning på et professionelt plan. Til at varetage de tungere opgaver omkring lån og finansiel rådgivning har han tiltrukket kompetente medarbejdere, som bidrager med stor ekspertise på alle områder indenfor den finansielle sektor.

Preben Mouritzen

Presseansvarlig og finansiel ekspert
Preben er Monni.dks ekspert indenfor undersøgelse, analyser og kommunikation i banksektoren. I 1973 blev Preben bankuddannet i Midtbank og har siden arbejdet i flere forskellige afdelinger i banken. Herudover har Preben 22 års erfaring som marketingchef hos Vestjysk bank, og efterfølgende har han startet sit eget marketingbureau med fokus på kommunikation for den finansielle sektor. I vores blog finder du skarpe indlæg fra Preben

Martin Hansen

Lånerådgiver
Når du skriver til info@monni.dk eller ringer ind med spørgsmål, er det Martin du får fat i. Martin er Monni.dks lånerådgiver og har en stor økonomisk viden. Har du spørgsmål til lån, til Monni.dks services, eller er der noget, du har brug for at vide mere om, sidder Martin altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedst mulige låneoplevelse.

Ronni Vester

Marketingansvarlig
Ronni har ansvaret for Monni.dk’s markedføring og med en uddannelse som journalist i bagagen, er han desuden vores go-to-guy indenfor formidling. Udover journalistuddannelsen har Ronni en IT-faglig baggrund og stor erfaring med pressearbejde. Ronni er desuden ekspert i at formidle indviklede begreber på en letforståelig måde

Mathias Vorret

Webansvarlig
Mathias er ansvarlig for Monni.dks website og han arbejder dagligt på at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på tværs af Monni.dks platforme. Herudover sørger Mathias for, at Monni.dks hjemmeside fungerer optimalt, så du kan få et grundigt og overskueligt overblik over de mange forskellige låneudbydere.

Stine Fenger

Webredaktør
Hos Monni.dk er vores mål at formidle de bedste lån til dig i din situation. Her er vi afhængige af Stine, der med en baggrund inden for markedsføring har en knivskarp pen og evner at simplificere låneprocessen, så alle kan forstå det. Stine sørger også for at opdatere Monni.dk med nyt og spændende content, som forhåbentlig vil klæde dig bedst muligt på, når du ønsker at låne penge.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores services, eller er der noget, du gerne vil have uddybet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Telefon: +45 81 40 51 25
Email: info@monni.dk

Åbningstider:
Man-Tors: 8.00 – 16.00
Fre: 8.00 – 14.00
Lør-Søn: Lukket

I vores FAQ kan du desuden finde svar på nogle af de spørgsmål, som oftest stilles til lån.

Monni