Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Kom ud af pengenøden med et straks lån 

Written: 12. december 2019

Last Updated on by

Det kan ske for enhver, at man akut står og mangler penge. Der findes heldigvis mange muligheder for at komme ud af en presset økonomisk situation i dag. Det kan blandt andet være ved at optage et straks lån eller kviklån, som i bund og grund er to ord for det samme.

Hvordan fungerer et straks lån?

Straks lån dækker over et lån, hvor du får penge udbetalt med det samme. Du skal altså ikke gå og vente i lang tid på først at blive godkendt, efterfulgt af en periode, hvor du venter på at pengene bliver udbetalt. Det er super belejligt, hvis man står overfor en uventet udgift, der bare skal betales nu og her, men man har ikke lige pengene til det. Med et straks lån er pengene på din konto maximum 24 timer, efter du har ansøgt om lånet og er blevet godkendt. Hvis du bruger samme pengeinstitut som låneudbyderen, vil du i mange tilfælde kunne have pengene på din konto blot en time efter, at ansøgningen om lånet er indsendt.

Hvilke forholdsregler skal man tage ved straks lån?

Der er dog nogle forholdsregler, som er vigtigt at tage i forbindelse med at optage et straks lån. Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er muligt at fortryde, når man har fået udbetalt beløbet fra sit strakslån. Der er altså ingen fortrydelsesret ved straksoverførsler. Du skal også være opmærksom på, at nogle pengeinstitutter benytter sig af ekstra gebyrer ved straks lån. Det vil sige, at der er et ekstra gebyr på straksoverførsler.

Mangler du akut penge?

Hvis du mangler penge akut, altså lige nu og her, så er muligheden for at optage et kviklån eller straks lån stor. Hvis du skal optage et større lån, kræver det utroligt megen dokumentation, og du kan ikke få pengene overført straks. Et straks lån kræver derimod ikke ret meget. Det kræver ganske vist kun, at du har NemID. Ved de mange online låneudbydere skal du nemlig logge ind med dit NemID, hvor du har muligheden for selv at angive størrelsen på det beløb, du gerne vil have udbetalt. Da du logger ind med dit NemID, får de automatisk dine oplysninger, og de kan derfra så lave en hurtig vurdering af din økonomi. Eftersom det hele foregår online, går det meget hurtigt og automatisk. Det betyder også, at du kan få udbetalt beløbet ganske hurtigt.