Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Imens Big Tech Virksomheder Annoncerer Massefyringer, Planlægger Metacade Job Tavler til Web3 Karrierer

Written: 17. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

  • Google, Microsoft, Amazon, og andre big tech virksomheder annoncerer flere massefyringer
  • Mens arbejdsløsheden stiger, skaber Metacade nye jobs gennem en banebrydende funktion kaldet Work2Earn
  • Metacade kunne hjælpe med at drive en økonomisk heling grundet dets unikke funktioner

Tidligere medarbejdere i Big Tech er fortsat arbejdsløse, mens store virksomheder forbereder sig på en længere økonomisk recession. Hvor big tech virksomheder har set nogle af de højest-performende investeringer i de seneste år, signalerer en faldende arbejdsstyrke nu usikre tider forude.

I kontrast til dette, forbinder Metacade (MCADE) dets brugere med Web3 jobs. Den nye GameFi platform hjælper med at drive en økonomisk bedring gennem dets brede tilbud, og de Web3 jobs, der deles, kunne hjælpe med direkte at neutralisere big tech fyringerne.

Big tech fyringer: Metacade giver kvalificerede medarbejder en rute ind i Web3

70.000 big tech arbejdere er blevet fyret i det seneste år, idet store firmaer såsom Google, Meta, Microsoft og Amazon, alle har forberedt sig på en økonomisk recession. Big tech har tidligere drevet et forlænget bull market fra det finansielle krak i 2008 og frem til højdepunktet i 2021. I øjeblikket signalerer tilstanden hos store big tech virksomheder skiftende forhold.

Hvor Google, Microsoft og Amazon planlægger at fyre over 10.000 medarbejdere hver, er også Web3 jobs i fare hos en kæmpe digitale børser. Crypto.com har fyret 500 arbejdere, og Coinbase har annonceret, at de vil skære 2000 fra deres arbejdsstyrke.

Big tech’s svar på ændrede økonomiske forhold kommer på et tidspunkt hvor Metacade, en omfattende GameFi platform, vil skabe nye Web3 jobs for dets brugere. Metacade’s Web3 job tavler vil blive lanceret i 2024 og tilbyde en måde, hvorpå man kan afhjælpe de økonomiske problemer, de store fyringsrunder i big tech har forårsaget.

Hvad er Metacade?

Metacade er den første fællesskabs-drevne arkade. Platformen tilbyder den største samling af play-to-earn (P2E) arkadespil noget sted på blockchain og spænder fra klassiske titler til splinternye spil specielt bygget til Metacades brugere.

Projektet introducerer også flere unikke måder, hvorpå folk kan få en krypto indtægt, inklusiv den banebrydende Work2Earn funktion. Dette vil skabe Web3 jobs og tilbyde en måde at starte en karriere i blockchain, hvor hver rolle bliver betalt i kryptovaluta til succesfulde kandidater.

Hvordan virker MCADE?

Metaverse arkaden bringer nogle af de hotteste P2E titler ind på blockchain og giver gamere endeløse muligheder for at tjene kryptovaluta belønninger. Alle titler i Metacade’s lange liste af spil tilbyder integrerede finansielle fordele for spillere. Spil kan også spilles afslappet eller konkurrencepræget, idet Metacade vil være vært for rangerede turneringer, hvor gamere kan vinde kæmpe krypto præmier.

Udover dette går Metacade efter at blive en central hub for Web3 brugere. Platformen vil vise alle de seneste tendenser og nogle af de mest værdifulde alfaer i blockchain gaming sfæren. Metacade vil belønne indholdsskabere gennem Create2Earn mekanikken for at skabe et incitament for at dele viden på platformen.

Og udover alt dette, vil Metacade – hvor big tech virksomheder fortsætter med at fyre medarbejdere – skabe en hub for Web3 jobs. Work2Earn funktionen vil forbinde brugere med deltids og fuldtidsjob, som spænder fra projektarbejde til freelance roller, til spændende fuldtids stillinger hos nogle af de bedste blockchain projekter.

Kan MCADE nå 1$ i 2023?

Værdien som Metacades økosystem tilbyder, får eksperter til at forudse kæmpe pris handlinger i de kommende år. Metacade kunne vokse og blive ét af de ledende projekter i  blockchain teknologiens GameFi sektor, og indtil videre, er det stadig i dets tidlige investerings stadie.

Metacade presalet har rejst $10.2m på bare  16 uger siden eventet først blev lanceret. Tidlige investorer kunne nyde over 100x afkast i de kommende år i takt med at Metacade fortsætter med at udvide og tilbyde en bred vifte af Web3 jobs og tjenester til dets fællesskab.

I slutningen af 2023, forudser eksperter et prisniveau på 1$ for Metacade. Dette vil være en 50x prisstigning fra slutningen af dets presale event og giver tidlige deltagere et kæmpe afkast på deres oprindelige investering.

Metacade: Det mest omfattende tilbud i GameFi?

Metacade ændrer virkelig landskabet for den bredere gaming industri. Ved at introducere det største udvalg af arkadespil på blockchain, leverer Metacade stort indtjeningspotentiale for gamere og tager denne mekanik et skridt videre.

Play2Earn, Create2Earn, Compete2Earn, og Work2Earn er Metacade’s flagskibs indtjenings mekanismer, der går efter at tiltrække en kæmpe brugerbase i de kommende år. Herudover er Metagrants programmet specielt designet til at finansiere den næste bølge af innovation i GameFi, idet det tilbyder tidlig finansiering til spiludviklere.

Ved at skabe nye Web3 jobs og hjælpe på stødet fra big techs store fyringsrunder og direkte investere i spiludviklere, kunne Metacade hjælpe med at drive fremskridtet i blockchain gaming i årevis. Det ændrer virkelig gamet til det bedre.

Er MCADE værd at købe?

MCADE token presalet kunne blive én af de bedste investeringsmuligheder i år. Efter flere udsolgte investeringsrunder er prisen steget fra 0,008$ til $0.017. Investorer har begrænset tid til at blive involveret før presalets slutning. På dette tidspunkt forventes MCADE at stryge i vejret.

Big tech fortsætter med at lide under reduceret indtjening, mens Metacade ser ud til at kunne eksplodere. Det kunne være den næste 100x perle i blockchain gaming sfæren, så MCADE er bestemt en fantastisk tilføjelse til ethvert investeringsportefølje på dets nuværende prisniveau.

Du kan deltage i Metacade presalet her.