Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Har du hørt om filler i læberne?

Written: 25. februar 2022

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

Sponsoreret indhold:

Du har sikkert hørt eller set folk med filler i læberne. Det er blevet meget populært i Danmark de seneste par år, men hvad er det helt præcist? Hvis du vil blive klogere på det, kan du læse videre her, hvor vi kommer rundt om alt det vigtige, man burde vide om filler.

Hvad er læbefiller?

Vores læber er sensuelle, og jo større læberne er, desto mere sensuelle fremstår de ifølge mange i dagens Danmark. Voluminøse læber er blevet populære, og det er her, at filler i læberne kommer ind i billedet.

Filler er en gel bestående af 98 % vand og 2 % hyaluron, der injiceres i læberne. Man kan også få filler i ansigtet, på halsen og hænder, hvor det både kan hjælpe med at give det givne behandlingsområde volume, reducere linjer eller udligne asymmetri alt afhængig af, hvordan det bliver anvendt.

Filler i læberne – er det ikke bare botox?

Der er mange, som forveksler filler og botox med hinanden. Det er dog to helt forskellige kosmetiske behandlinger. Botox er et lægemiddel, der i den kosmetiske verden bliver benyttet til at berolige muskelaktiviteten i det ønskede behandlingsområde. Man afslapper så at sige musklen. I den kosmetiske verden bruges det primært mod rynker. Derfor vil det heller ikke give mening at bruge botox i læberne, da det vil gøre læberne ubevægelige. Effekten af botox aftager efter tre til seks måneder.

Filler er en gel, som man benytter til at give volumen til det ønskede behandlingsområde. Det bliver nedbrudt af kroppen på naturlig vis efter seks til tolv måneder. Filler i læberne resulterer derfor i større og mere symmetriske læber.

 

Kan filler mærkes i læberne?

Mange kan være rigtig nervøs for, om man fysisk kan mærke, at man har noget i læberne, når man får filler læber. Det er normalt at mærke, at der er mere tyngde i læberne de første to til tre dage efter, at man har fået behandlingen. Derefter kan man dog ikke mærke noget.

 

Kan filler læber se naturlige ud?

Selvom der er mange, der går rundt og er kede af deres smalle eller asymmetriske læber, så tør de ikke at få filler i læber af frygt for, at deres læber vil fremstå unaturligt store. Det er ikke noget, man skal være bange for, hvis man får det foretaget af dygtige kosmetiske sygeplejersker eller læger, der ved, hvad de laver. Hvis du overvejer at få filler i læberne, så sørg altid for at booke en konsultation hos en erfaren kosmetisk klinik, så du ved, hvad du går ind til.

Prisen for at få filler i læberne

Prisen på filler i læberne afhænger af, hvor du får behandlingen. I Danmark er det normalt, at prisen starter fra 2.500 kroner.