Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Få det bedste forbrugslån ved at sammenligne

Written: 1. maj 2020

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

For at få det bedste forbrugslån, så er du nødt til at sammenligne de forskellige forbrugslån derude. Hvis du ikke gør det, så risikerer du, at du hurtigt efterfølgende finder et billigere lån, men hvor det desværre er for sent fordi du allerede har optaget lånet. Når du tager et forbrugslån, så er det derfor vigtigt at du gør det velovervejet.

Forskel på forbrugslån i Danmark og forbrugslån i Norge?

Det er ikke kun i Danmark at vi optager utroligt mange forbrugslån. Det gør man altså også i Norge. Forbrugslån i Norge minder ret meget om de forbrugslån vi har i Danmark, og har cirka det samme renteniveau. Det der er forskelligt fra de norske lån og de danske er primært, at der er større kamp om kunderne fordi nordmænd generelt bare har en stærkere økonomi, som uden tvivl kan give mulighed for at de kan betale lånet tilbage lettere. Dette betyder også at man kan i Danmark har flere der låner små beløb, fordi selvom vi i Danmark har en stærk økonomi, så har nordmændene bare en endnu stærkere økonomi med flere penge imellem hænderne.

Sammenlign forbrugslån for at finde det bedste forbrugslån

Når du skal finde det bedste forbrugslån, så er du nødt til at sammenligne de forskellige muligheder. Den letteste måde at sammenligne et forbrugslån, er ved at kigge på de forskellige låns ÅOP (årlige omkostninger i procent). Det er også noget som gør det langt hurtigere at kigge en liste forskellige lån igennem, for at finde det lån som har den laveste ÅOP og derved er det billigste.

Når du skal sammenligne forbrugslån, så sørg også for at se hvor mange år du kan betale det tilbage over, for ofte så er det rart at have et lavere afdrag hver måned, så du er sikker på at du kan få det betalt uden at overskride betalingsfristerne.