Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Brug en finansagent til at spare penge

Written: 30. december 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

En finansagent vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. På den måde kan du spare penge på både lån og refinansiering.

Skal du have et kredit- eller forbrugslån? Så bør du bruge en finansagent, når du ansøger om dem. Det samme gælder, hvis du ønsker at refinansiere gæld, du allerede har. En finansiel agent kan få renten ned, så du sparer meget på omkostningerne ved lånet. 

Sådan får du det billigste forbrugslån

Vil du indrette din bolig, købe en ny bil eller betale for uforudsete udgifter? Sådan er der mange, der har det. Det er faktisk nogle af de mest almindelige årsager til, at folk tager forbrugslån. Mange ønsker at tage et lån, men er usikre på omkostningerne. 

Spar tid

Det er ikke let at skelne mellem de forskellige tilbud og spillere på markedet. Dette er en af grundene til, at du bør bruge en finansagent, når du tager et lån. På den måde sendes din ansøgning til flere banker på samme tid. Du behøver ikke sammenligne dem selv. 

Dette sparer dig tid, og tid er penge. Når du har masser af tid, er det nemmere at træffe gode økonomiske valg, bruge tiden på madlavning og lignende aktiviteter, der kan spare dig penge. Det er sådan, man indirekte sparer på at bruge en finansagent. Besparelserne er naturligvis også direkte. 

H3: Spar penge

Leder du efter det billigste forbrugerlån? Det får man ved at bruge en finansagent. Når flere banker handler på din ansøgning, falder renten.  Jo flere tilbud du får, desto lavere er renten.

Renten bestemmer, hvor meget du skal betale for at låne pengene. Der er mange penge at spare her. Forskellen mellem den højeste og den laveste gennemsnitsrente stiger, efterhånden som en ansøger modtager flere tilbud. Hvis du får en masse tilbud, kan der være helt op til 8% mellem de højeste og laveste rente. 

En rente på 18% er næsten dobbelt så høj som en rente på 10%. Det kan med andre ord have meget at sige, når det kommer til de samlede omkostninger ved lånet. Derfor bør du bruge en finansagent. 

Sådan sparer du penge på refinansiering

Refinansiering betyder, at alle lån og al gæld samles i et nyt lån. Det kan virke paradoksalt at spare penge ved at optage flere lån, men det er faktisk sådan, det fungerer. Det er der flere grunde til. 

Den nye bank giver dig et bedre tilbud

Før du overhovedet overvejer at flytte alle lån til en ny bank, skal den nye bank give dig et godt tilbud. Tilbuddet skal på en eller anden måde være bedre end dét, du allerede har. Du vil på den måde kunne få lavere renter og længere afdrag ved at refinansiere. Du vil også få et bedre overblik over din personlige økonomi.

En finansagent presser renten ned

Ved at refinansiere via en finansagent, kan du spare meget på renteomkostninger. Dette skyldes de samme grunde, som gælder ved forbrugslån. Finansagenten sender din ansøgning til flere banker på samme tid, hvilket betyder, at du får en lavere rente. Det er sådan, du får et bedre tilbud, end hvis du gik i banken selv.

Penge tilbage

Ved at bruge en finansagent til forbrugslån og refinansiering, kan du spare masser af penge. Det er penge, der ellers ville gå til renteudgifterne. Nu kan du bruge disse penge, du har tilbage, til lige dét, du vil have. 

 

Måske er det på tide at begynde at investere i aktier eller ejendom? I øjeblikket er renten på bankkonti – selv opsparingskonti – ekstremt lav. Hvis du forventer inflation, betyder det faktisk, at du kan miste penge ved at have dem i banken. Derfor er det bedre at investere i aktier, fonde, ejendom eller at betale gæld.

 

Renteeksempel: 15,9% 100.000,- o/5 år. Omkostning 40.256,-. Tot. 140.256,-